Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Цікава, доступна та якісна освіта у Славутичі

Цікава, доступна та якісна освіта у Славутичі фото

Славутицькі освітяни долучилися до онлайн-зустрічі з директором Інституту педагогіки НАПН Олегом Топузовим та авторкою інтегрованої освітньої системи для початкової школи (1-4 клас) Анжелікою Цимбалару, яка реалізується в освітньому проєкті «Світ чекає крилатих».

Як повідомили в Управління освіти і науки, Олег Тузов розповів про ідею створення експериментальної української програми, про шлях її визнання.

Славутицький ЗЗСО №1 та гімназія «КроКус» (колишній ЗЗСО №2) вже мають досвід реалізації освітньої системи.

Учителька початкових класів Лариса Карпенко, яка чотири роки працювала за програмою Анжеліки Цимбалару, поділилася досвідом роботи, розповіла про переваги проєкту, про те, як її сприймають учасники освітнього процесу, про якість знань учнів.

Директорка Славутицького ЗЗСО №1 Наталія Бардакова зупинилася на взаємодії з батьками, перспективи реалізації проєкту.

 Начальник управління освіти і науки Ніна Єрьоміна вважає, що інтелектуальний національний продукт повинен презентуватися не тільки в Славутичі, а й скрізь в Україні, а педагоги мають бути «агентами змін».

 Анжеліка Дмитрівна Цимбалару була приємно здивована тим, що в закладах освіти нашого міста реалізовується її авторський освітній проєкт.

Спеціаліст управління освіти і науки Валентина Заікіна висловила думку про необхідність запровадження інтегрованої освітньої системи вже для 5-6 класів, яка реалізується в освітньому проєкті «Ліга крилатих».

 Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та живе спілкування в новому 2023/2024 навчальному році.

Співпраці бути!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: