Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оголошено тендер на будівництво нового кладовища у Славутичі

Оголошено  тендер на будівництво нового кладовища у Славутичі фото

Департамент регіонального розвитку Київської обласної держадміністрації (ОДА) оголосив тендер на будівництво нового кладовища у Славутичі. На роботи, що триватимуть до кінця 2024 року, виділяється майже 21 млн гривень. Відкриті торги заплановані на 16 серпня.

Про це повідомляє  , посилаючись на оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Відповідно до оголошення, Департамент регіонального розвитку Київської ОДА готовий спрямувати 20 млн 991 тис. 527,20 гривень на будівництво нового кладовища в місті Славутич.

Відкриті торги з особливостями призначені на 16 серпня 2023 року. Будівництво ж планується здійснити до кінця 2024 року.

Як повідомлялося раніше, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі блекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: