Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутичі тривають заняття у Школі гідів та гідес, віком 50+

У Славутичі тривають заняття у Школі гідів та гідес, віком 50+ фото

За організації Агентства регіонального розвитку та Туристично-інформаційного центру, в Офісі підтримки громадських ініціатив м.Славутича відбулась вже четверта зустріч у Школі гідів та гідес, віком 50+

Як повідомляє Агентство регіонального розвитку м.Славутич, учасники Школи продовжили розмову про історію проектування та будівництва Славутича із Заслуженим Будівельником України Володимиром Крупським. Володимир Степанович у різні роки працював на керівних посадах у сфері будівництва міста Славутича та ЧАЕС, знає та любить Славутич! Цього разу детально вивчали етапи будівництва міста, користуючись тематичними альбомами архівних фотографій.

Також на цьому тижні для однієї з учасниць Школи гідів та гідесс відбувся практикум - Людмила Любива провеле екскурсію містом для учасників семінару Radiation Safety Study Lab, що проходив на полях конференції INUDECO 07 – 11 серпня 2023 року у місті Славутичі. Лише подивіться на фото! Авторська екскурсія від пані Людмили вийшла незабутньою та душевною.

Місто Славутич є майданчиком для проведення різних подій. За традицією кожна подія розпочинається або закінчується екскурсією містом. Проте підготовлених гідів та гідесс наразі не вистачає. Ми знаємо як славутичани люблять своє місто та його історію й готові поділитися нею з гостями міста, презентувати Славутич як унікальну локацію для туристів.

Ми запросили славутичан стати гідами та гідессами, які будуть професійно підготовлені. Крім того, ми прагнемо сформувати клуб за інтересами - серед славутичан вже є чимало тих, хто не просто любить Славутич, а й займається підприємницькою справою, що пов'язана з туризмом та індустрією гостинності.

У Школі гідів та гідесс ми пробуємо винайти нові ідеї та маршрути для екскурсій по місту та "родзинки" для туристів. Найкращі випускники проекту проведуть свої авторські екскурсії та отримають заохочувальні подарунки від організаторів.

Приєднуйтесь!

Хто може взяти участь: особи старше 50 років

Умови участі: безкоштовно

Якщо Ви готові стати гідом або гідессою і вам вже виповнилося 50 років, вам до нас! Чекаємо щочетверга о 15:30! Наступного разу в Офісі підтримки громадських ініціатив!

У разі запитань, телефонуйте 050 353 11 35 (працює вайбер).

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: