Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький заклад дошкільної освіти №5 «Джерельце» став учасником Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна»

Славутицький заклад дошкільної освіти №5 «Джерельце» став учасником Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» фото

Ще у березні 2023 року колектив подав заявку на участь у Всеукраїнському проєкті «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку». І от радісна новина – садочок включений до проєкту.

Організаторами Проєкту є Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Основною метою Проєкту є допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків/опікунів серед внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту з використанням концепції «Спорт заради розвитку».

У 20 областях України, були відібрані по 2 заклади дошкільної освіти, які прийматимуть участь у Проєкті. «Джерельцю» пощастило стати одним з учасників серед закладів дошкільної освіти Київської області.

Для реалізації Проєкту наданий набір спортивно-ігрового інвентарю «Цікава фізкультура» та оригінальну брендовану продукцію для проведення на базі закладу фізкультурно-оздоровчих занять за концепцією «Спорт заради розвитку», на яких будуть запрошуватися діти та батьки ВПО в тому числі діти з інклюзією.

Такі фізкультурно-оздоровчі заняття будуть проводитись 1-2 рази на тиждень впродовж 14 тижні за затвердженим графіком з вересня 2023 року по 31 грудня 2023 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: