Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Рятувальники розповіли дошкільнятам про мінну небезпеку

Рятувальники розповіли дошкільнятам про мінну небезпеку фото

Представники служби порятунку м. Славутич та закладу дошкільної освіти №6 «Крунк» провели спільні заходи у рамках «Тижня безпеки малюка», з метою навчання дошкільників правилам пожежної, мінної безпеки, ознайомлення з професією рятувальника і роботою пожежної машини.

Як повідомляє 63 Державна пожежно-рятувальна частина м.Славутич,  ці заходи проводяться з метою навчання дошкільників правилам пожежної та мінної безпеки, а також ознайомлення з професією рятувальника та роботою пожежної машини.

Питання мінної безпеки громадян нині є вкрай важливим для ДСНС, тому доки існуватиме загроза травмувань через вибухонебезпечні предмети, рятувальники не припинятимуть просвітницької роботи з населенням у цьому напрямку.

Особлива увага спрямована на навчання підростаючого покоління. Зокрема, у роботі з дітьми, фахівці Служби порятунку Вишгородського РУ застосовують власні методики.

Рятувальники відвідують дошкільні та навчальні заклади, де проводять для дітей уроки з правил безпеки при виявленні підозрілих предметів.

Так, 15 серпня 2023 року для дітлахів закладу дошкільної освіти №6 «Крунк» м. Славутич рятувальники провели цікавий урок на тему правил поведінки в різних небезпечних життєвих ситуаціях та інструктаж щодо поводження під час виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів.

Знання правил поведінки під час знаходження підозрілих предметів стануть запорукою безпеки як дітей, так і дорослих.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: