Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичанка Катерина Буката нагороджена Премією голови Київської ОДА

Славутичанка Катерина Буката нагороджена Премією голови Київської ОДА  фото

Катерина Буката стала лауреаткою премії голови Київської обласної державної адміністрації і отримала свою нагороду від очільника області Руслана Кравченка під час Молодіжного форум-2023 «В єдності наша сила: Київщина».

Депутатка та голова Молодіжна рада "Майбутнє Славутича" (2021-2022 років), випускниця школи №3 - Катерина Буката, нагороджена Премією голови Руслан Кравченко - голова Київської ОДА за особливі досягнення молоді у розбудові Київщини. 

У рамках Молодіжного форуму начальник КОВА Руслан Кравченко поспілкувався з понад 70 учасниками з усієї області. Він запевнив, що Київська обладміністрація завжди готова підтримати їхні ініціативи.

«Які б складні часи ми сьогодні не переживали, у нашої країни – велике майбутнє. І головний рушій моєї впевненості в цьому – це наша молодь. Це талановите, амбітне і прогресивне покоління. Творчі, винахідливі, розумні молоді люди, які, попри юний вік, уже пройшли загартовування найбільшим із можливих у світі потрясінь – війною», – зазначив Руслан Кравченко.

Начальник Київської ОВА підкреслив, що залишившись на Батьківщині, молоді люди працюють, допомагають військовим, волонтерять. Та доводять, що вдома, незважаючи на війну і всі труднощі, можна реалізовувати свій потенціал, розвиватися, бути успішним і корисним суспільству.


«Вони є гідним прикладом для наслідування. Від цих людей залежить розвиток нашого регіону, нашої країни. Дивлячись на них, я відчуваю спокій і впевненість у майбутньому», – додав Руслан Кравченко в своїй публікації в соцмережі.

Також начальник КОВА вручив учасникам форуму премії і грамоти від Київської обласної військової адміністрації за особливі досягнення в розбудові Київщини.

За всю історію наша славутичанка є наймолодшою лауреаткою Премії.

Дякуємо нашим Захисникам - Збройним силам України, що тримають над нами небо!

Віримо в Перемогу над російською ордою!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Дізнавайтесь також:

 
 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: