Славутичанка Катерина Буката нагороджена Премією голови Київської ОДА

Катерина Буката стала лауреаткою премії голови Київської обласної державної адміністрації і отримала свою нагороду від очільника області Руслана Кравченка під час Молодіжного форум-2023 «В єдності наша сила: Київщина».

Катерина Буката стала лауреаткою премії голови Київської обласної державної адміністрації і отримала свою нагороду від очільника області Руслана Кравченка під час Молодіжного форум-2023 «В єдності наша сила: Київщина».

Депутатка та голова Молодіжна рада "Майбутнє Славутича" (2021-2022 років), випускниця школи №3 - Катерина Буката, нагороджена Премією голови Руслан Кравченко - голова Київської ОДА за особливі досягнення молоді у розбудові Київщини. 

У рамках Молодіжного форуму начальник КОВА Руслан Кравченко поспілкувався з понад 70 учасниками з усієї області. Він запевнив, що Київська обладміністрація завжди готова підтримати їхні ініціативи.

«Які б складні часи ми сьогодні не переживали, у нашої країни – велике майбутнє. І головний рушій моєї впевненості в цьому – це наша молодь. Це талановите, амбітне і прогресивне покоління. Творчі, винахідливі, розумні молоді люди, які, попри юний вік, уже пройшли загартовування найбільшим із можливих у світі потрясінь – війною», – зазначив Руслан Кравченко.

Начальник Київської ОВА підкреслив, що залишившись на Батьківщині, молоді люди працюють, допомагають військовим, волонтерять. Та доводять, що вдома, незважаючи на війну і всі труднощі, можна реалізовувати свій потенціал, розвиватися, бути успішним і корисним суспільству.


«Вони є гідним прикладом для наслідування. Від цих людей залежить розвиток нашого регіону, нашої країни. Дивлячись на них, я відчуваю спокій і впевненість у майбутньому», – додав Руслан Кравченко в своїй публікації в соцмережі.

Також начальник КОВА вручив учасникам форуму премії і грамоти від Київської обласної військової адміністрації за особливі досягнення в розбудові Київщини.

За всю історію наша славутичанка є наймолодшою лауреаткою Премії.

Дякуємо нашим Захисникам - Збройним силам України, що тримають над нами небо!

Віримо в Перемогу над російською ордою!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Дізнавайтесь також:

 
 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: