Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Освітяни Славутича презентували досвід організації харчування для дошкільнят

Освітяни Славутича презентували досвід організації харчування для дошкільнят фото

Під час обласного форсайту "Київщина: розвиток освіти у воєнний час та після перемоги" відбулася обласна секція працівників дошкільної освіти " Дошкілля Київщини - територія розвитку, комфорту та захисту, на базі ЗДО " Петрик" с. Н.Петрівці, Вишгородського району. Активними учасниками секції стали освітяни Славутича.

Свій досвід презентував Славутицький заклад дошкільної освіти №6 - "Крунк". Одним із спікерів вихователь-методист закладу  - Вікторія Надточей, яка презентувала організацію харчування у дитсадочку. 

За інформацією Управління освіти і науки Славутицької міської ради, модератор секції Любов Ківшарь - провідний спеціаліст департаменту освіти Київської обласної державної адміністрації, відзначила зусилля команди "Крунка" з реформи дитячого харчування.

Вона зазначила, що навіть використовуючи старе обладнання, можна налагодити корисне, здорове, смачне харчування. Фото подачі блюд у садочку не залишили нікого байдужими.

Ніна Омельяненко, голова Всеукраїнської ГО "Асоціація працівників дошкільної освіти", шеф - редакторка педагогічних управлінських видань, запропонувала надрукувати матеріал у журналі "Медсестра ЗДО".

Захід зібрав потужну когорту спікерів із різних куточків України:

Світлана Нерянова, начальник відділу дошкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України, яка ознайомила із перспективами та завданнями дошкільної освіти, особливостями організації освітнього процесу.

Ніна Омельяненко розповіла про спільний з ЮНІСЕФ проєкт "Забезпечення безперервності навчання" для дошкільників, не охоплених навчанням. Вона відзначила славутицьких педагогів, які стали тренерами проєкту, а ЗДО #4 "Марите" отримали розвивальний набір ігор для укриття.

Тетяна Ухіна, спікерка із Тернополя, презентувала тренерський центр СУТО. Зворушливим був виступ директорки ЗДО "Горобинонька" із м. Вараш про національне виховання.

Привітали учасників зібрання Жанна Осипенко, заступник начальника Київської державної адміністрації та Ярослава Тростянська, директор департаменту освіти.

Господарі садочка провели цікаву екскурсію для гостей, пригостили смаколиками.

Дякуємо організаторам за комфортну атмосферу. Такі зустрічі мотивують, налаштовують на творчу працю.

 

Фото: ЗДО "Крунк", Управління освіти і науки

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: