Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Захоплююча подорож у дружній компанії

Захоплююча подорож у дружній компанії  фото

Зібравшись разом, компанія творчих, активних і невтомних славутичан, здійснила незабутню мандрівку в одну з мальовничіших країн Європи, отримавши від цього багато яскравих вражень і приємних емоцій.

Про це на своїйсторінці у facebook повідомляє Славутицька централізована бібліотечна система.

"Не подумайте, ми не агітуємо вас на спонтанні подорожі! Але у Швейцарії є стільки дійсно красивих куточків, що мимоволі задумаєшся: а може, ну його, і рванемо, не роздумуючи?! Учасники клубу національної співдружності «#Злагода» так і зробили… віртуально", - йдеться у повідомленні.

"Таку мандрівку для цих неймовірних славутичан організували працівники Славутицького загальноміського бібліотечно-інформаційного центру у приміщенні свого закладу.

Вони побували в найкрасивіших місцях цієї маленької гірської держави. Ознайомилися з культурою та традиціями швейцарців, скуштували найсмачніші страви національної кухні.

Цей вояж, хоч і віртуальний, залишив самі приємні враження у наших мандрівників і бажання на подальші подорожі країнами світу", - повідомляють у ЗБІЦ.

Приємно, що навіть у складних умовах воєнного стану в Україні, є люди, які допомагають іншим отримати позитивні емоції і надати допомогу тим, кому це необхідно. Дати можливість перезавантажитись і впевнено рухатись разом до Перемоги, підтримуючи один одного!

Слава Україні і нашим Героям! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: