Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Шоста зустріч учасників Школи для гідів та гідес, віком 50+, відбулася у краєзнавчому музеї

Шоста зустріч учасників Школи для гідів та гідес, віком 50+, відбулася у краєзнавчому музеї  фото

За ініциативи Агентства регіонального розвитку та Туристично-інформаційного центр, у Славутичі відбулась вже шоста зустріч в Школі гідів та гідес, віком 50+

Цього разу учасники Школи знову завітали до Краєзнавчий музей м. Славутича і Чорнобильської АЕС

В музеї разом з екскурсоводом Людмилою Підлісною майбутні гіди та гідеси поговорили про минулий та теперішній час розвитку Славутича, про його історію та видатні події.

А також учасники проєкту дізналися, як зробити екскурсію цікавою та незабутньою для гостей міста Славутича.

Особливістю нашого музею є його неповторна атмосфера - ви ніби на машині часу потрапляєте до Славутича кінця 80-х-початку 90-х.

Дякуємо за цю зворушливу зустріч з нашим улюбленим Славутичем.

Інстаграм музею

Фейсбук музею

Місто Славутич є майданчиком для проведення різних подій. За традицією кожна подія розпочинається або закінчується екскурсією містом. Проте підготовлених гідів та гідесс наразі не вистачає. Ми знаємо як славутичани люблять своє місто та його історію й готові поділитися нею з гостями міста, презентувати Славутич як унікальну локацію для туристів.

Ми запросили славутичан стати гідами та гідессами, які будуть професійно підготовлені. Крім того, ми прагнемо сформувати клуб за інтересами - серед славутичан вже є чимало тих, хто не просто любить Славутич, а й займається підприємницькою справою, що пов'язана з туризмом та індустрією гостинності.

У Школі гідів та гідесс ми пробуємо винайти нові ідеї та маршрути для екскурсій по місту та "родзинки" для туристів. Найкращі випускники проекту проведуть свої авторські екскурсії та отримають заохочувальні подарунки від організаторів.

Приєднуйтесь!

Взяти участь у проєкті можуть особи старше 50 років.

Умови участі - безкоштовно.

Якщо Ви готові стати гідом або гідессою і вам вже виповнилося 50 років, вам до нас! Чекаємо щочетверга о 15:30! Наступного разу 24.08. о 15:30 в Офісі Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич!

У разі запитань, телефонуйте 050 353 11 35 (працює вайбер).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: