Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Переробка, зберігання та захоронення відпрацьованого ядерного палива - у Славутичі відбудеться чергова конференція INUDECO

Переробка, зберігання та захоронення відпрацьованого ядерного палива - у Славутичі відбудеться чергова конференція INUDECO фото

У Славутичі в гібридному форматі відбудеться Воркшоп «Spent Nuclear Fuel Management» на полях конференції INUDECO.

За інформацією Агентства регіонального розвитку м.Славутич, конференція INUDECO проходить у місті Славутичі з 2016 року, в рамках заходів до роковин аварії на Чорнобильській АЕС.

Більше 900 науковців та практиків з 20 країн світу взяли участь у конференції, що проходить у місті-супутнику Чорнобильської АЕС Славутичі. Щорічно у події беруть участь представники близько 50 інституцій. 

Питання до обговорення на воркшопі "Spent Nuclear Fuel Management":
  
- переробка, зберігання та захоронення відпрацьованого ядерного палива в світі та в Україні;
- поводження з відпрацьованим ядерним паливом на ЧАЕС;
- корозія відпрацьованого ядерного палива;  
- радіоактивність відпрацьованого ядерного палива;
- паливовмисні матеріали об’єкта «Укриття». 
  
Організатори воркшопу: комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області; Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС»; Інститут проблем безпеки атомних електростанцій Національної академії наук України; Відокремлений підрозділ Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» «Атомремонтсервіс», Славутицька філія Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського», ГО «Українське ядерне товариство». 

Офіційні мови воркшопу: українська, англійська. Слайди та тези до виступів є необов’язковими, але за наявності слайди готуються виключно англійською мовою. 

У зв'язку із ситуацією, що складається через війну в Україні, воркшоп буде проходити в гібридному (очно-заочному) форматі відкритої дискусії.

Організаційний внесок за участь у воркшопі складає 100 грн. Всі кошти, зібрані завдяки учасникам конференції, будуть направлені на гуманітарні цілі.

У разі зацікавлення в участі та реєстрації: 050 353 11 35, Старовойтова Арина. Дедлайн для реєстрації - 19 вересня 2023 року.

Конференція відбудеться у Славутичі, 21-22 вересня 2023 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: