Завантаження ...
Новобудови Києва

Стань учасником Славутицької організації молодіжної еліти міста

Стань учасником Славутицької організації молодіжної еліти міста фото

Молоді люди – це майбутнє не тільки нашого міста, а й усієї держави! Молодь виконує в суспільстві важливу функцію зміни поколінь, бере безпосередню участь у перетворенні всіх сфер життєдіяльності соціуму. Найважливішою цінністю молоді українці вважають свободу, прагнуть до нових знань і готові самі творити зміни. Молодіжна рада "Майбутнє Славутича" знову скликає друзів і пропонує долучитися до молодіжної еліти нашого міста.

За інформацією Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради, що посилається на Молодіжну раду "Майбутнє Славутича", вже триває підготовка до чергових виборів до складу організації.

Як повідомляють лідери спільноти, щороку, починаючи з 2002, відбувається процес формування нового складу молодіжної ради «Майбутнє Славутича».

Депутатом МР може стати кожний славутичанин, віком від 14 до 35 років.

"Якщо Ви маєте бажання брати активну участь у роботі молодіжної ради «Майбутнє Славутича», то необхідно до 08.09.2023 (включно) заповнити мотиваційну анкету за посиланням

https://forms.gle/t32uAQD2FcoNNMq59

Також, приймаються заяви за адресою: каб. 433, Центральна площа, б. 7, м. Славутич, Київська область, Україна, 07100", - йдеться у повідомленні..

Довідки за телефоном: (04579) 3-00-11*199 (з 09.00 до 17.00)

21.09.2023 заплановане проведення установчих зборів, на яких шляхом рейтингового голосування за кандидатів, що увійшли до списку та особисто присутні на зборах, буде обрано новий склад молодіжної ради «Майбутнє Славутича».

Долучайтеся! Яким бути Славутичу, якій бути Україні - залежить від кожного з нас!

Фото зі сторінки Молодіжної ради "Майбутнє Славутича" у facebook

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: