Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Славутича надійшла чергова партія допомоги від Міжнародного благодійного фонду «АІСM - Україна»

До Славутича надійшла чергова партія допомоги від Міжнародного благодійного фонду «АІСM - Україна» фото

Славутич отримав значний обсяг гуманітарної допомоги від Міжнародного благодійного фонду «АІСM Україна», який вже неодноразово за час повномасштабної війни надавав підтримку нашій лікарні, внутрішньо переміщеним особам, людям з інвалідністю.

Про це повідомляє Славутицька міська рада.

Як повідомляє пресслужба міськради, AICM - створений групою французьких лікарів та професорів, є добрим і надійним партнером для багатьох громад України, у тому числі Славутича.

Цього разу благодійники привезли ліки для Славутицької міської лікарні, продукти харчування для внутрішньо переміщених осіб, засоби гігієни для Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «Благодар».

Як зазначив генеральний директор КНП «Славутицька міська лікарня» - Георгій Ловигін, отримана допомога надасть можливість лікарям ще якісніше надавати медичну допомогу пацієнтам.

Під час зустрічі міського голови Юрія Фомічева із засновником Фонду АІСМ Україна Крістіаном Каррером та Президентом Фонду Тетяною Гребенщиковою обговорили перші кроки на шляху створення у Славутичі прихистка для осіб, які постраждали від домашнього насильства «REFUGE».

У День Незалежності України Крістіан Каррер та Тетяна Гребенщикова за свою благодійність нагороджені подякою Славутицької міської ради.

Щиро дякуємо Благодійному фонду «AICM Україна» за добрі, благородні справи.

Фото: Славутицька міська рада, Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: