Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі презентували "Книгу пам’яті" про загиблих славутицьких Героїв

У Славутичі презентували "Книгу пам’яті" про загиблих славутицьких Героїв фото

У День Незалежності України, у Славутичі, відбулося урочисте відкриття "Книги пам’яті", в якій розміщено історії 48 Героїв України - Славутичан, які віддали своє життя, захищаючи рідну неньку-Україну від російських загарбників.

Презентація "Книги пам’яті" відбулася у Галереї мистецтв, 24 серпня.

На заході були присутні військовослужбовці, родичі загиблих Героїв, представники місцевої влади, волонтери, небайдужі славутичани.

На початку заходу присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв, під час якої також звучали імена воїнів-захисників - загиблих славутичан.

Зі словами великої вдячності і шани Воїнам-Захисникам, пам’яті Подвивигу ціною в життя,  до загалу звернулися міський голова Славутича Юрій Фомічев, голова Вишгородської районної військової адміністрації Олексій Данчин, депутат Київської обласної ради Володимир Удовиченко.

"Цю Книгу 48 ГЕРОЇВ написали своїм життям. Всі вони різні… Різні за віком, віросповіданням, професіями, але об’єднані любов’ю до України. Дякуємо українському воїнству за Незалежність та жертовний її захист. Славутичани будуть пам’ятати… Ви у наших серцях… Герої не вмирають!", - акцентувала ведуча заходу Лариса Маслій.

Відтепер кожен охочий може завітати до Галереї мистецтв і перегорнути сторінки книги, в яку вписані імена Героїв-Славутичан, що поклали своє життя в боротьбі з російськими окупантами за Незалежну Україну.

Герої не вмирають! Вони живуть в наших душах, в наших серцях доти, доки жива пам'ять про них.

Слава нашим Героям! Слава Україні! 

 "Книга пам’яті" знаходиться в Галереї мистецтв ( БК "Енергія", вхід з боку магазину "Союз")

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото: Вадим ІВКІН, Culture має значення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: