Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Школа гідів і гідес, віком 50+

Школа гідів і гідес, віком 50+ фото

У Славутичі тривають заняття у Школі гідів та гідес, віком 50+. Під час сьомої зустрічі учасники Школи говорили про діджиталізацію (цифровізацію) та маркетинг туристичних послуг на прикладі Туристично-інформаційного центру м.Славутича.

За організації Агентства регіонального розвитку м.Славутич та Туристично-інформаційний центр Славутича  відбулась ще одна зустріч в Школі гідів та гідесс, віком 50+.

Разом з в.о. начальника відділу стратегічного розвитку КП "АРР" Кристиною Бельченко, учасники проєкту гідів познайомилися з роботою Туристично-інформаційного центру у довоєнний період, обговорили особливості туристичних послуг в поточних умовах та наявні туристичні ресурси Славутича.

Фейсбук ТІЦ

https://www.facebook.com/visitslavutych

Інстаграм Агентства регіонального розвитку

https://instagram.com/slav.regional.dev.agency?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Туристичний веб-сайт "Відвідай Славутич"

https://visitslavutych.com/

Місто Славутич є майданчиком для подій, кожна з яких супроводжується екскурсією містом. У Школі гідів та гідес організатори проєкту готують екскурсоводів, які готові поділитися своєю любов'ю до Славутича з гостями міста.

"Ми запросили поважних славутичан стати гідами та гідессами, які будуть професійно підготовлені. Крім того, ми прагнемо сформувати клуб за інтересами - серед славутичан вже є чимало тих, хто не просто любить Славутич, а й займається підприємницькою справою, що пов'язана з туризмом та індустрією гостинності.

У Школі гідів та гідесс ми шукаємо нові ідеї та маршрути для екскурсій по місту та "родзинки" для туристів. Найкращі випускники проекту проведуть свої авторські екскурсії та отримають заохочувальні подарунки від організаторів.

Приєднуйтесь!", - йдеться у повідомленні ініціаторів проєкту.

Участь у Школі можуть взяти участь особи старше 50 років.

Умови участі - безкоштовно.

"Якщо Ви готові стати гідом або гідесою і вам вже виповнилося 50 років, вам до нас! Чекаємо щочетверга о 15:30! Наступного разу 31.08. о 15:30 в Офісі Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич!", - повідомляють організатори проєкту.

У разі запитань, телефонуйте 050 353 11 35 (працює вайбер).

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: