Завантаження ...
Новобудови Києва

Зустріч у дитячому клубі "Спілкуємося англійською"

Зустріч у дитячому клубі "Спілкуємося англійською" фото

Діти та вчителі з британського міста Пейнсвік привітали славутицьких учасників проєкту "Спілкуємось англійською" з початком нового навчального року.

Сьогодні, 30 серпня, в Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич зібралися школярі та вчителі - учасники клубу "Спілкуємося англійською".

Подібні зустрічі в клубі проходять вже майже рік, адже у 2022 році громади Пейнсвіка (Велика Британія) та Славутича підписали Договір про дружбу та співпрацю.

Під час цих зустрічей відбувається спілкування між учнями Школи Крофт з міста Пейнсвіка та шкіл № 1, 2, 3, 4 міста Славутича.

Хоча поки що діти та вчителі можуть зустрітися лише в онлайні або прочитати листи, що адресують один одному, це не заважає учасникам клубу відчувати підтримку та щиру цікавість один до одного.

Цього разу англійські школярі написали слова підтримки на власноруч виготовлених листівках.

Також славутицькі дітлахи отримали у подарунок від своїх англійських друзів набори канцелярії до нового навчального року.

Договір про дружбу і співпрацю з Пейнсвіком є важливою підтримкою міста Славутича, коли його громада разом з усією Україною переживає російське повномасштабне вторгнення і виборює омріяну Перемогу.

Попереду ще багато цікавих спільних подій, що вже заплановані та обов’язково відбудуться для учнів-учасників проекту "Спілкуємося англійською"

Нагадаємо, 24 серпня 2023 року, з нагоди Дня Незалежності України та на знак підтримки нашої дружби в Пейнсвіку відбувся піший похід навкруги міста.

Похід здійснили активісти та активістки громади Пейнсвіка, які постійно долучаються до різноманітних активностей, присвячених Україні та дружбі зі Славутичем.

На завершення учасники та учасниці пішого походу зробили спільну фотографію біля в’їзду до Пейнсвіка, де раніше ними був встановлений спеціальний знак «Friends Of Slavutych» («Друзі Славутича»).

З надією на те, що мир якнайшвидше прийде в Україну та в Славутич жителі Пейнсвіка вітають славутичан з Днем Незалежності України!

Славутичани, якщо у вас є ідеї щодо підтримки дружби та співпраці з іншими містами з інших країн світу, надсилайте ваші ідеї на адресу arr.slavutych@gmail.com або пишіть нам 050 353 11 35 (працює вайбер, телеграм).

Дякуємо нашим друзям з Пейнсвіка за підтримку та співпрацю!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: