Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Синоптики попереджають: чого очікувати в Славутичі

Синоптики попереджають: чого очікувати в Славутичі  фото

Синоптики Чернігівського обласного центру з гідрометеорології попереджають про небезпечне метеорологічне явище І рівня небезпечності. За їх прогнозами 1 вересня по Чернігову та області очікуються грози. Якої погоди очікувати в Славутичі?

За інформацією чернігівських синоптиків на території області передбачається мінлива хмарність, вночі і вдень короткочасний дощ, вдень -  гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 14-19º, вдень 22-27º тепла.

По м. Чернігову – вночі короткочасний дощ, вдень без істотних опадів, гроза. Температура вночі 15-17º, вдень 24-26º тепла. 

Територіально Славутич належить до Чернігівської області, тож варто і славутичанам очікувати дощу з грозами. Але не всі синоптичні прогнози згодні з таким передбаченням.

Як повідомляє sinoptik.ua, цього дня у Славутичі на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів.

 

А от meteo.ua стверджує, що 1 вересня у Славутичі весь день буде хмарно. Температура повітря протягом доби коливатиметься від +15 до +27 градусів. Найтепліше буде з 9 до 15 години. Середня температура повітря протягом дня становитиме  +18.

 

В accuweather.com обіцяють ймовірність опадів 55% та грози - 11%.

 

Отож, у вас є можливість перевірити, де ж більш правдива інформація щодо синоптичних передбачень для Славутича. Як кажуть про погоду на завтра ви дізнаєтесь завтра! Але все ж таки варто на всякий випадок прихопити з собою парасолю.

Нехай наступний день принесе всім нам якомога більше приємних новин і позитивних емоцій!

Слава нашим Захисникам! Слава Україні!

Підготувала Олександра ЛАТИШЕВА

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: