Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Все буде Україна!" - оголошено Всеукраїнський патріотичний творчий конкурс!

"Все буде Україна!" - оголошено Всеукраїнський патріотичний творчий конкурс! фото

ВП "Атомремонтсервіс" запрошує дітей з міста Славутич, віком до 18 років - патріотів України, взяти участь у Всеукраїнському творчому онлайн-проєкті Енергоатом Junior "Все буде Україна!"

Про це повідомляють у Відокремленому підприємстві "Атомремонтсервіс".

Із початком нового начального року, з 1 вересня, стартуватиме Всеукраїнський проєкт Енергоатом Junior #ВсеБудеУкраїна. Його мета – дати можливість дітям і підліткам за допомогою творчості висловити свою патріотичну позицію. Крім того, це творче онлайн-змагання сприятиме популяризації атомної енергетики серед молоді.

Всі охочі можуть долучитися до проєкту, обравши одну з категорій:

- відео (спів, гра на музичному інструменті, декламування вірша чи прози, театральна постановка, комп’ютерна анімація, хореографія тощо);

- фотографія;

- образотворче мистецтво;

- цифровий малюнок (статичне цифрове зображення);

- художня література.

Творчі роботи прийматимуть на адресу електронної пошти energoatomjunior@gmail.com

Платформа проведення Проєкту: соціальна мережа Facebook, сторінка Енергоатом Junior. Участь у патріотичному Проєкті дає можливість дітям та підліткам через власний творчій підхід висловити свою громадянську позицію.

Для участі у Проєкті потрібно підписатися на сторінку Енергоатом Junior; надіслати на адресу olga_v@ars.atom.gov.ua творчу роботу в електронному вигляді; заявку у Word, зазначивши ім'я та прізвище учасника, вік, місто проживання, навчальний заклад, клас, ім'я та прізвище викладача/керівника гуртка тощо, назву роботи, контактний номер мобільного телефону; у темі листа необхідно вказати такі дані: ім'я та прізвище учасник, назву Проєкту.

Деталі за посиланням: https://www.energoatom.com.ua/o-0108233.html

Дедлайн онлайн-проєкту: 01.12.2023

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: