Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький ліцей "БезМеж" вітає з 1 вересня!

Славутицький ліцей "БезМеж" вітає з 1 вересня! фото

Славутицький ліцей "БезМеж" відзначив свято Першого вересня яскраво та урочисто!

Славутицький ліцей "БезМеж", колишній СЗЗСО №4, завжди був осередком знань та освіти у місті Славутич. День знань був спрямований на привітання перших класів, майбутніх ліцеїстів та їхніх батьків.

Ранок почався з надзвичайної атмосфери очікування. Учні перших класів у святкових вбраннях з нетерпінням очікували своїх перших шкільних кроків. Адміністрація ліцею, вчителі та старшокласники приклали максимум зусиль, щоб зробити цей день особливим для маленьких першокласників.

Урочиста лінійка відбулася на шкільному подвір'ї. Перший дзвоник пролунав яскраво та гучно, оголошуючи початок нового навчального року. Директор ліцею разом із вчителями вітали молодших школярів, бажаючи їм успіхів та досягнень у навчанні.

День Знань у Славутицькому ліцеї "БезМеж" став не лише початком нового навчального року, але і свідченням того, що відкриваються нові можливості для розвитку та досягнень для всіх учнів.  

Замість традиційних квітів, які зазвичай приносять вчителям, учні та їхні батьки брали участь у благодійній акції "Донат замість квітів". Про цю чудову ініціативу ми детально розкажемо вам у наступних публікаціях на нашому сайті. 

Святковий день першого вересня у Славутицькому ліцеї "БезМеж" запам'ятається всім яскравими моментами, надією на майбутнє та відчуттям єдності серед учнів та вчителів.

Нехай цей навчальний рік принесе усім бажані знання та досягнення!

 

Фото: Вадим Івкін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: