Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичу потрібно посилити комунікацію з населенням

Славутичу потрібно посилити комунікацію з населенням фото

Після нетривалої перерви члени громадської ради з розвитку міста Славутича знову зібралися для обговорення важливих питань сьогодення.

На початку зібрання голова громадської ради Володимир Удовиченко повідомив, що прохання, з яким до нього зверталися мешканці міста – полагодити заїзд до супермаркету «Фора» - виконано, дорога якісно полагоджена.

Але, на жаль, інше питання, яке стосується травматичної локації, що знаходиться поблизу дитячого майданчику, у Поліському кварталі, та тієї ж «Фори», вже два роки залишається не вирішеним. Хоча, за словами Володимира Удовиченка, там роботи на півгодини, і він вже займається вирішенням цього питання.

Уже не вперше портал slavutych.info писав про це. Нагадаємо, поблизу супермаркету «Фора» доріжку почали закладати цегляними плитами. Але роботу чомусь не завершили.

Читайте також: Екстремальні розваги на дитячому майданчику


Залишений вартісний будівельний матеріал біля дитячого майданчику за два роки перетворився небезпечне звалище, яке загрожує травмуванню дітей.

Як виявилося, за все заплатила «Фора», а от безвідповідальні робітники й досі не можуть виконати нескладну роботу. Звалище цегляних плит поблизу дитячого майданчику становить небезпеку для дітей. 

Але Володимир Петрович запевняє, що Віктор Шевченко – перший заступник міського голови Славутича, пообіцяв це питання вирішити.



Далі голова ГО надав інформацію щодо серпневої педагогічної конференція, яка цього року мала сучасну назву - «НЕТВОРКІНГ серпнево-педагогічний».
На його думку, робота очільниці освітян і сам захід заслуговує на високу оцінку з точки зору професійності і творчості.
Сьогодні нічого не закриваємо. Але знову ж потрібно, щоб працювала комунікація: чути думку людей, батьків і об’єднуватись.


«Я об ‘їздив весь світ. Таких дитячих закладів ніде немає! А далі реформа. У нас є всі умови, є заклади. Треба думати про їх використання. Але для цього потрібна працювати комунікація. Розповідати про проблеми, шукати варіанти їх вирішення, розвивати умови для бізнесу, вільну економічну зону», - запевнив Володимир Удовиченко.

Наступне питання стосувалося суто інформаційної діяльності у місті і співпраці медіа з місцевою владою.
«Я так проаналізував усі комунікації і бачу, що є великі провали у роботі влади з комунікаціями і спілкуванням з людьми», - акцентував голова зібрання.


Маючи великий досвід управлінської діяльності, він підкреслив, що головне - спілкуватися з людьми, вести діалог з громадою. Обливо зараз, коли важливим для Славутича є функціонування бюджетоутворюючого підприємства  - Чорнобильської АЕС.
«Зараз не можна програти ЧАЕС і ті 70 млн. Інакше ми програємо наступний рік. Головне – зберегти ЧАЕС, зберегти робочі місця, створювати умови, вести диспут, показувати через ЗМІ тих, хто принижує, кого використовують, показувати справжню проблематику у Славутичі і водночас демонструвати шляхи вирішення цих питань, спілкуючись з людьми через ЗМІ", - акцентував він..


Володимир Удовиченко, як депутат облради, за підтримки фракції «Слуга народу», звернувся до ВР з проханням підтримати ЧАЕС.

"Тому сьогодні потрібна боротьба. Але в першу чергу потрібна – комунікація та інформаційне забезпечення. Комунікувати з колективами. Комунікувати з людьми, чути їхню точку зору, шукати шляхи вирішення складних ситуацій і до цього залучати журналістів», - пояснив Володимир Удовиченко.


Після конструктивного обговорення, члени громадської ради прийняли рішення просити міського голову посилити інформаційну політику місцевої влади, збагативши її змістом.

Олександра ЛАТИШЕВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: