Завантаження ...
Новобудови Києва

Міжнародний День Благодійності у Славутичі

Міжнародний День Благодійності у Славутичі фото

5 вересня (вівторок) о 17:00 на майданчику біля ККК відбудеться Міжнародний День Благодійності - свято доброти та взаємодопомоги.

Для містян анонсовано різноманітні заходи, які допоможуть зробити добро та підтримати тих, хто цього потребує:

  • Флешмоб "Ангели Добра" (Зроби та подаруй): Усі охочі можуть взяти участь у цьому флешмобі, створивши маленькі подарунки або листи зі словами добра. Подаруйте їх тим, хто потребує підтримки, і станьте справжніми ангелами добра.
  • Міні-ярмарок (Купуй та донать): На ярмарку ви матимете можливість купити різноманітні вироби від місцевих майстрів. Всі зароблені кошти підуть на благодійні цілі.
  • Корзина благодійності для тваринок (Приносьте смаколики та підтримуйте хвостатих): Збирайте смаколики та необхідні речі для тварин, які потребують допомоги. Ваш внесок допоможе підтримати безхатніх чотирилапих друзів.
  • Болоньєзе по-поліськи (Скуштуй та подякуй): Спробуйте справжню поліську кухню та підтримайте благодійні ініціативи. Кожна порція стане вашим внеском у добру справу.

Ми запрошуємо всіх приєднатися до цього свята доброти! Приходьте разом із родиною та друзями, зробіть свій внесок у благодійність, і разом ми зробимо світ навколо нас кращим!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: