Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі презентують "Посуд, який приносить щастя"

У Славутичі презентують "Посуд, який приносить щастя" фото

Жіночий клуб «Незламні» презентує "Посуд, який приносить щастя".

Безумовно, затишний обід  вдома з красивим сервіруванням - це чудова ідея, особливо зараз, коли, здається, й немає приводу для позитивних емоцій. 

"Ми поговоримо про... Посуд! Скляний та керамічний, а також про столові прибори, аксесуари для вина та декор. Ми побачимо посуд, який надихає та дає енергію!", - повідомляють організаторки заходу.

Для цієї зустрічі є дресс-код - діловий, урочистий, жіночий і чудова нагода відчути себе жінкою.

"Додамо собі настрою і здивуємо свою родину та друзів?  У всіх учасниць клубу буде можливість придбати посуд всесвітньо відомих брендів: Rona (Словаччина), Krosno (Польща), Libbey (Нідерланди), Eternum (Бельгія), Pulltex (Іспанія), Vacu Vin (Нідерланди), San Miguel (Іспанія), Porland (Туреччина) та інші", - запрошують незламні та невгамовні славутичанки.

Це прекрасна можливість провести приємночас за чашкою кави чи чаю з благодійною метою. Вартість участі у зустрічі - 250 грн. Всі кошти будуть перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток".

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце та час зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

Реєструйся на зустріч! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

Фото з доступних джерел

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: