Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спортивна гордість Славутича

Спортивна гордість Славутича фото

У приміщенні актового залу ПДМ Славутича, як завжди, відбулися урочисті збори, присвячені Дню фізичної культури та спорту "Спортивна гордість Славутича 2022-2023 року".

Спортивну еліту міста прийшов привітати міський голова Юрій Фомічев. У залі зібралися кращі спортсмени, тренери, керівники спортивних гуртків, батьки молодих спортсменів, ветерани спорту та працівники спортивних споруд.

Віддаючи шану та повагу всім, хто захищає свободу і незалежність нашої держави, всім, хто з гордістю і честю служить Україні, в залі пролунали ноти Гімну. Ми вшанували хвилиною мовчання наших героїв, 48 найкращих славутчан, що віддали своє особисте життя за свободу і незалежність нашої батьківщини в боротьбі з російським агресором.

 

 

До мікрофону піднялися міський голова Юрій Фомічев та начальник відділу молоді та спорту Ульяна Ерастова. Після вітальних слів, вони вручили відзнаки Київської державної спортивної школи. Серед нагороджених були: Руслан Гаращенко, Юрій Каленський, Геннадій Зубець, Володимир Панченко, Євген Дека, Жанна Лобова, Володимир Савельєв, Борис Уханов, Юлія Красківська, Дмитро Кирієнко, Євгеній Журба.

Оплески присутніх вітали нагородження 10 молодих спортсменів, які отримали посвідчення кандидата у майстри спорту, та 12 кращих спортсменів, які отримали стипендію міського голови. Спортсменами року були визнані: Макар Биков (юнаки), Вікторія Карпець (юніори), Родіон Сирбу (молодь), неолімпійський від спорту Глеб Внуков та Варвара Красківська.

"Спортивним колективом року" (неолімпійський вид спорту) стала команда дівчат з футзалу 2006-2007 років народження.

Кращим відділенням року (олімпійський вид спорту) стало відділення дзюдо.

Тренером року визнано тренера-викладача Олега Копилова (дзюдо).

В номінації "Прорив року" була названа дзюдоїстка Христина Гоман, яка стала чемпіонкою України серед дорослих.

Номінація "Відданість спорту" об'єднала Олександра Вишневського (футбол), Валерія Сулімова (керівник клубу любителів бігу) і Юрія Коленського (важка атлетика).

Ми вітаємо всіх нагороджених та присутніх в залі зі святом фізичної культури і спорту, і сподіваємося на нові досягнення і спортивні перемоги. Нехай наш прапор завжди майорить в честь наших перемог.

 

Вадим Івкін

Фоторепортаж: Вадим Івкін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: