Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутицькій лікарні здійснюють консультативний прийом нові фахівці

У Славутицькій лікарні здійснюють консультативний прийом нові фахівці фото

Починаючи з вересня на базі консультативно-діагностичного центру Славутицької міської лікарні розпочали прийом ще три лікарі - акушер-гінеколог, нейрохірург та уролог.

За інформацією КНП "Славутицька міська лікарня" СМР,  на базі закладу проводять консультативний прийом лікарі, що тепер також працюють у Славутичі.

Щочетверга, на базі консультативно-діагностичного центру веде прийом лікар-нейрохірург вищої категорії  - Редік Тарас Євгенович. Час прийому: з 16.30 ", - йдеться у повідомленні.

Кількома днями раніше лікарня повідомляла про те, що до колективу фаівців доєдналася ще одна лікарка - молодий спеціаліст, лікар акушер-гінеколог -  Уляна Тимків. Відтепер за потреби ви можете потрапити до неї на консультацію.

А з 7 вересня вже розпочав свою роботу у провів першу у Славутичі урологічну операцію ТУР, без розрізів і проколів, лікар-уролог вищої категорії Семко Володимир Михайлович. Лікар-уролог також здійснює консультативний прийом на базі закладу щочетверга.

Записатися на прийом до цих фахівців можна online через систему Health24 або зателефонувавши в реєстратуру за номером +38(066)676-46-34. Не забувайте про електронне направлення від сімейного лікаря.

Бережіть себе і Україну!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: