Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Скандал, пов'язаний з Олексієм Личем

Скандал, пов'язаний з Олексієм Личем фото

Ще напочатку червня у медіа з'явилась інформація про те, що профспілковий лідер НАЕК «Енергоатом» - Олексій Лич, написав заяву про звільнення.

Цю інформацію оприлюднила пресслужба Атомної енергетики України / Nuclear power of Ukraine, 3 червень.

«Олексій Лич написав заяву про звільнення з посади голови профкому НАЕК "Енергоатом" на тлі скандалу пов'язаного з контрактом з американським лобістом», - йшлося у повідомленні.

 

Тепер на сторінці у facebook з'явилось нове повідомлення стосовно Олексія Лича.

«За даними наших джерел, колишній голова ППО ДП “НАЕК “Енергоатом” Олексій Лич у 2016 році придбав квартиру у Києві та величезний маєток у селі Бобриця, поблизу столиці, площею понад 500 квадратних метрів. Вартість останнього, за приблизними оцінками, може складати понад $800 тисяч», - повідомляє Атомна енергетика України.

Далі перелік додається автівками.

 
 

Зазначимо, Олексій Васильович Лич займав керівні посади у Первинній профспілковій організації ДП «Енергоатом», а раніше – у Первинній профспілковій організації ДСП «Чорнобильська АЕС».

Перебуваючи на цих посадах, він завжди надавав підтримку колективу ЧАЕС, ліквідаторам наслідків Чорнобильської катастрофи, сприяв розвитку та втіленню важливих проєктів для АЕС та м. Славутича.

Йому присвоєно звання «Почесний житель м.Славутича».

А у 2016 Олексій Лич безкоштовно віддав свій котедж у м.Славутич (Тбіліський квартал) міській Громадській організації учасників АТО. Житло отримав учасник бойових дій.

Наразі слідство триває.

Фото зі сторінки Атомної енергетики України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: