Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нові можливості для Славутича: підписано грантову угоду між ПРООН «Мери за економічне зростання» та БФ «ЧАЕС. Славутич. Розвиток»

Нові можливості для Славутича: підписано грантову угоду між ПРООН «Мери за економічне зростання» та БФ «ЧАЕС. Славутич. Розвиток» фото

Завдяки спільній ініціативі Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», громада міста Славутич отримала нові можливості для подолання соціально-економічних наслідків російського вторгнення в Україну.

За повідомленням Славутицької міської ради, підписано грантову угоду між ПРООН та БФ «ЧАЕС. Славутич. Розвиток» для реалізації проєкту «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич».

"Разом ми будемо проєктувати майбутнє Славутицької громади, створимо комфортні умови для внутрішньо переміщених осіб та допоможемо їм адаптуватися та інтегруватися в нову дружню громаду.

Разом з нашими міжнародними партнерами ми зможемо віднайти нові можливості для розвитку Славутича, мінімізувати соціально-економічні виклики війни в Україні та впевнено дивитися у майбутнє" - йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: