Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Великий збір Славутича триває: скільки вдалося зібрати за тиждень

Великий збір Славутича триває: скільки вдалося зібрати за тиждень фото

Ще тиждень тому міський голова Славутича Юрій Фомічев звернувся з проханням долучитися до великого збору на підтримку сил протиповітряної оборони (ППО). На сьогодні оприлюднено інформацію, яку суму вже вдалося зібрати.

Юрій Фомічев закликав всіх мешканців міста та сусідні громади і тих, хто зараз виїхав та вболіває за безпеку міста, всі наші підприємства та організації - приєднатись до збору!

Він пояснив, що разом з військовою адміністрацією та нашими ЗСУ було прийнято рішення щодо створення мобільних груп з протидії повітряним ворожим загрозам в районі міста і прилеглих територій.

Завдання для громади - підсилити ці мобільні групи ППО двома пікапами, які військові спеціалісти дообладнають усім необхідним. Тому оголошується терміновий збір коштів на ці авто.

"Прошу всіх взяти участь і долучитися до захисту міста! Орієнтовна сума збору – 500 тис. грн. (один пікап – 5-5,5 тис.$). Якщо 1000 людей перерахує по 500 грн. - ми закриємо збір. Важлива кожна гривня! Закликаю всіх приєднатись до збору!" - закликав міський голова.

За інформацією БФ ЧАЕС. Славутич. Розвиток, станом на 13.09.2023 зібрано 53 507 грн, є потреба 446 493 грн.

ЗБІР ТРИВАЄ! ДОЛУЧАЙТЕСЬ!

Як задонатити:

Спосіб № 1 Скористайтесь платіжним сервісом LiqPay на веб-сайті Фонду https://helpslavutych.arr.in.ua/ На головній сторінці є кнопка «Зробити донат».

Спосіб № 2 Звернутися до бухгалтерії свого підприємства та написати заяву про перерахування коштів. Шаблон заяви на веб-сайті Фонду https://helpslavutych.arr.in.ua/

Контакти Фонду:

slavutich.ofis@gmail.com

+38 095 537 79 24

07101, Київська обл., місто Славутич, Проспект Незалежності, 7

https://helpslavutych.arr.in.ua/

Славутич, ДЯКУЄМО, що наближаєш нашу ПЕРЕМОГУ!

Читайте також: Увага! Славутич оголошує великий збір!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия