Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Завжди на варті спокою! (фоторепортаж)

Завжди на варті спокою! (фоторепортаж) фото

В приміщенні пожежної частини відбулася зустріч громадськості міста з особовим складом 63 ДПРЧ у м.Славутич. Ця зустріч була присвячена професійному святу - Дню рятувальника, який відзначають в Україні 17 вересня.

Привітати рятівників прийшли перший заступник міського голови Віктор Шевченко, директор ВП АРС Григорій Супрун, директор ДСП ЧАЕС Сергій Мартинов, настоятель Свято-Іллінського храму, митрофорний протоієрей, отець Іоанн, директор ЗАТ "Реланш" Микола Матюша, начальник відділу з надзвичайних ситуацій і наслідків Чорнобильської аварії Вадим Зуй. 

 

Хвилина мовчання в пам'ять усіх, хто віддав життя, захищаючи батьківщину і український народ в боротьбі з російським агресором. 

Слово надається Віктору Шевченко. Вітаючи особовий склад частини з професійним святом, він підкреслив, що рятувальна служба України підтвердила своїми численними героїчними прикладами, всіма діями, що вона стоїть і на кордонах оборони нашої країни і на захисті наших людей, щоб вони відчували себе захищеними і мали надію, що в будь-яких складних ситуаціях особовий склад усієї служби зробить все для захисту населення, нажаль, іноді не шкодуючи власного життя:

 

 Ми переконані, що особовий склад Славутицької пожежної частини, служба цивільного захисту і органи місцевого самоврядування готові до дій у будь-який момент важкого військового часу. 

 

Він побажав бійцям міцного оптимізму, віри в Збройні Сили і свій професіоналізм. Перемога обов'язково буде за нами.

Разом з Вадимом Зуєм вони вручили Подяку від територіальної громади Славутича. 

Серед нагороджених Олексій Горелов, Сергій Сапон, Юрій Корень, Володимир Ольховік, В'ячеслав Дейтейн. Свої поздоровлення висловили директор ВП АРС Григорій Супрун та генеральний директор ДСП ЧАЕС Сергій Мартинов. 

За традицією колектив пожежної частини освятив отець Іоанн. 

Від автора фоторобіт і колективу творчого проєкту "Незламні" дві світлини, присвячені пожежній частині, були передані бійцям частини.

Вадим ІВКІН

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: