Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жіночий клуб «Незламні» зібрався з благодійною метою

 Жіночий клуб «Незламні» зібрався з благодійною метою фото

Жінки міста Славутича зібралися для благодійної мети. На цей раз було зібрано 3 477 гривень, які вже передані до Благодійного фонду "ЧАЕС. Славутич. Розвиток".

Зустрічі Жіночого клубу "Незламні" проводяться вже більше двох років. Вони стали особливими та чутливими, особливо в умовах повномасштабного вторгнення. Навіть зараз, коли емоції загострені, знаходити час для себе та одночасно думати про інших - це справжнє мистецтво. Жінки вдячні одна одній за підтримку та благодійницьку справу, яку вони разом роблять.

13 вересня клуб "Незламні" влаштував презентацію "Посуд, який приносить щастя" від команди працівників компанії "ІОНА ГРУП", яка спеціалізується на поставках професійного посуду та посуду для дому. Ця подія відбулася у Бізнес-парку "Славутич", що розпочав роботу у 2020 році та пропонує повний спектр послуг для бізнесу.

Компанія "ІОНА ГРУП" пропонує якісний посуд від відомих брендів. Бренд пропонує столові прибори та аксесуари для відкупорювання, розливу та зберігання вин, барні аксесуари та неповторні елементи декору: вази, свічники та інші товари, покликані прикрасити інтер'єр.

Жінки були вражені посудом, який надихає та заряджає енергією. Вони не лише підняли свій настрій, але й здивували родину та друзів, купуючи цей посуд після презентації.



Клуб "Незламні" - це місце, де жінки знаходять силу, розвиваються та надихають одна одну. Наступна зустріч відбудеться в жовтні і буде присвячена жіночому здоров'ю. Усі зацікавлені можуть реєструватися та долучитися до цієї спільноти.

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце і дату наступної зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб. Реєструйся на зустріч! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: