Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Хочу бачити світ щасливим!" - у Славутичі відкрилась оновлена виставка Вадима Івкіна, присвячена 30-річчю "ЗОСі"

"Хочу бачити світ щасливим!" - у Славутичі відкрилась оновлена виставка Вадима Івкіна, присвячена 30-річчю "ЗОСі" фото
У Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі відкрилася оновлена фотовиставка Вадима Івкіна "Незламні. ЗОСі - 30!" 
Міжнародний фестиваль "Золота осінь Славутича" - є найулюбленішею подією для мешканців і гостей міста. Найперші фестивалі, що проводилися у Славутичі, вражали своєю видовищностю і масштабністю. З роками фестиваль видозмінювався, наповнювався глибинним змістом.
Якщо на початку головною ідеєю яскравої події  було привернути увагу світової спільноти до проблем Чорнобильської АЕС, недопущення закриття станції, майбутнього цього об'єкту і міста енергетиків - Славутича,то сьогодні ЗОСя-2023 направлена на розвиток молодіжного врядування, дитячої демократії, медіа та творчості.
У світлинах Вадима Івкіна можна побачити скільки яскравихі незабутніх емоцій викликав фестиваль, яким він був протягом 30 років, які гості відвідали Славутич, чим запам'яталасься кожна сторінка улюбленого молодіжного фесту.
Вадим Олександрович - член Національної спілки фотохудожників України, член Національної спілки журналістів України, "Відмінник освіти" - протягом 25 років був активним учасником фестивалю. Разом зі своїми учнями брав участь у конткурсах та входив до складу фахового журі у номінації "Фото".  
Завітайте до Славутицького ЗБІЦу та отримайте задоволення від світлин, які нагадають вам приємні миттєвості улюбленого фестивалю "ЗОСя", головне гасло якого сьогодні актуальне, як ніколи - "Хочу бачити світ щасливим!"

Олександра ЛАТИШЕВА
Фото: Вадим ІВКІН











 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: