Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відтепер студенти КПІ проходитимуть практику на майданчику ЧАЕС

Відтепер студенти КПІ проходитимуть практику на майданчику ЧАЕС фото
Студенти Навчально-наукового інституту атомної та теплової енергетики Київського політеху зможуть проходити практику на ЧАЕС. КПІ ім. Ігоря Сікорського та Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС» підписали договір про дуальну форму освіти. Актуальна освіта завжди цікава.
Про це написав міський голова Славутича Юрій Фомічев.
За його словами, також маємо договір про співпрацю міста з підготовки персоналу для тих процесів, які відбуваються як на ЧАЕС, так і в зоні відчуження.
"Ця територія має не тільки науковий, але й промисловий потенціал, який потребуватиме фахівців.
Участь Славутича в підготовці висококласних спеціалістів - це кадровий потенціал для релокованих підприємств, нові проекти, досвід, науковий статус.
Вітаю громаду і наших партнерів!",
- повідомив Юрій Фомічев.



Відео про підписання угоди за посиланням: https://fb.watch/ncqPjD8Mfk/

Нагадаємо, під час зустрічі молоді Славутича із Заслуженим учителем України, кандидатом математичних наук  - Миколою Петровичем Пихтарем, у рамках проєкту Бібліотечно-інформаційного центру "Історії Славутича. Славутич - це ми!", присутні дізналися про впровадження у Славутичі нового проєкту вищої освіти «Концептуальний план створення науково-технічного кластеру з проблем зняття з експлуатації (ЗЕ) АЕС та поводження з радіоактивним матеріалом», співавтором якого є Микола Пихтар.
Читайте також: «Вищій освіті у Славутичі – бути!», - Микола Пихтар
На Міжнародному форумі ReBuild Ukraine-2023 у Варшаві, серед четвірки амбітних славутицьких проєктів було презентовано і той, в якому йшлося про розвиток вищої освіти у місті - «Створення північноукраїнського ядерного наукового хабу у Славутичі».

Читайте також: «Історії Славутича…» - зародження нової традиції
 


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: