Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЗОСя-2023 почалась!

ЗОСя-2023 почалась!  фото

Сьогодні на наших очах розпочався найяскравіший і найемоційніший фестиваль року - ХХХ Міжнародний фестиваль молодіжної демократії та мас-медіа «Золота осінь Славутича»!

Відкриття фестивалю стартувало участю колективу ShowDance, під керівництвом чарівної Аліни Коваленко, який подарував глядачам захоплюючий танець, присвячений нашим захисникам. Цей танцювальний виступ, сповнений емоцій та символіки, нагадав нам про важливість пам'яті та вдячності тим, хто бореться за наше майбутнє, цілісність і незалежність нашої України.


 


Після цього усі присутні вшанували пам'ять загиблих Героїв хвилиною мовчання, що була символічною для усіх, адже це час відданості та шани. Потому всі разом заспівали Гімн України, який об'єднав нас ще більше. На фестивалі також було представлено відео флешмобу традиційного братання, що стало чудовим відображенням нашої об'єднаної спільноти. 

Промова мера, Юрія Фомічева, продовжила захід і була сповнена щирим привітанням учасників фестивалю та висловлення підтримки нашому місту. Його слова стали насправді об'єднуючими для всіх присутніх.

Після промови мера, на сцену запросили засновників фестивалю, серед яких були Ніна Єрьоміна, Володимир Удовиченко та директорка ПДМ Наталія Шумейко. Не можна забувати і про почесну гостю фестивалю, депутатку Верховної Ради України Ольгу Василевську-Смаглюк, яка сьогодні відвідала місто і провела особистий прийом громадян. Промова депутатки Смаглюк була відданою та вдумливою. Вона висловила гордість за наше місто та країну. 

Ніна Єрьоміна оголосила, що цього року від міста Славутич було подано рекордну кількість творчих робіт - аж 78! Це свідчить про творчий дух та активність наших мешканців.

Ведуча заходу, незрівнянна Лариса Сивка - родзинка фестивалю, з енергією та веселощами анонсувала найочікуваніший момент - початок конкурсу "Місс ЗОСЯ". Зі сцени ллється позитив та захоплення, а її слова надають чарівності цьому заходу.




Відео-візитки учасниць конкурсу просто шедевральні, і ми з нетерпінням очікуємо їхні виступи.


Овації зірвав колектив ShowDance, який під пісню Вєрки Сердючки подарував запальний танок  та зарядив зал неймовірними емоціями.  Далі нас чекають захоплюючі виступи творчих колективів міста.

Бажаємо перемоги кожній з учасниць конкурсу, дякуємо нашим захисникам за можливість проведення таких свят, а нашому місту і України бажаємо скорішого миру й такої жаданої перемоги.

Слава Україні! 


Раїса ТОРЧИШНИК
Фото Вадим ІВКІН
Відео: Міжнародний фестиваль "Золота осінь Славутича"  #ЗОСЯ2023

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: