Завантаження ...
Новобудови Києва

Відомий український актор завітав до Славутича (фото, відео)

Відомий український актор завітав до Славутича (фото, відео) фото
Відомий український актор Михайло Жонін завітав до Славутича з волонтерською місією, аби разом з небайдужими славутичанами зібрати кошти на потреби ЗСУ.
Михайло Жонін відомий в Україні та за її межами перш за все завдяки ролям, які він зіграв у фільмах "Черговий лікар", "Велика прогулянка", "Нюхач".
Але найбільшої популярності він досяг після виходу в ефір українського серіалу "Пес", де Жонін зіграв роль недотепного поліцейського Гнізділова.


Окрім цього, Михайло Жонін відомий не тільки акторським талантом. Його голосом говорять головні персонажі популярних серіалів та фільмів - "Величне століття. Роксолана", де він озвучував Султана Сулеймана, а також з фільму "Форсаж", де його голос звучав як актора Двейна Джонсона. 



Після повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України 24 лютого 2022 року, - разом із своїми колегами по знімальному майданчику та іншими небайдужими людьми, активно займається волонтерською діяльністю.



Сьогодні відомий актор відвідав Славутич з благодійною місіїєю. Під час візиту також проводився благодійний ярмарок у нашому місті, де вдалося зібрати 13 456 гривень на потреби ЗСУ.






Фото: Вадим ІВКІН

Відео: Culture має значення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: