Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як навчити дітей харчуватись правильно?

Як навчити дітей харчуватись правильно? фото

 У місті Славутич в рамках проєкту "Граїмо", спільно із українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенко та міжнародною організацією ЮНІСЕФ відбувся захід, спрямований на популяризацію здорового харчування серед дітей та підлітків.

Ініціатива для цього проєкту виникла у команди Євгена Клопотенка, і зараз вона вже активно запускається по всій Україні. Участь у заході взяли 18 міст, включаючи Славутич, і ця географія може розширюватися.  

Нагоду долучитись до проекту отримали учні 4-А класу, Славутицького ліцею "БезМеж".

Під час ігор учасники мали можливість виявити свої знання про корисну їжу. Це включало в себе визначення кількості цукру в різних напоях та участь у калорійному лімбо, де діти визначали наслідки пропуску їжі.

Учні 4-А класу були поділені на дві команди - синю і жовту, використовуючи кольорові фартухи для розрізнення. Учасники змагалися, отримуючи бали за свої інтелектуальні здібності та вміння в області здорового харчування.

Проєкт дозволив дітям не дізнатися цікаві факти про сучасну кулінарію. Ця ініціатива має на меті залучити молодь до здорового способу життя та харчування.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: