Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мрії Молоді Славутича

Мрії Молоді Славутича фото
Молодіжний простір м. Славутич на своїй сторінці опублікував звернення до молоді, присвячене Всесвітньому Дню Мрії.
Далі текст публікації:

Сьогодні Всесвітній день Мрії, і ми хочемо розповісти про мрії Молоді Славутича і як вони збуваються в Молодіжному просторі.
Завдяки грантовій підтримці USAID Ukraine - USAID Україна Агентства США з міжнародного розвитку Програми Мріємо та діємо ми змогли реалізувати та втілити в життя безліч мрій молоді.
  • Одна із Мрій, яка зараз втілюється у вигляді Модернізованого ремонту в Молодіжному просторі за підтримки фінансування IREX in Ukraine, мати комфортне, доступне та безпечне середовище для висловлювання думок, реалізації своїх молодіжних ініціатив, можливість здобуття цікавої неформальної освіти та проведення крутезного дозвілля з друзями. Молодь мріяла про місце, де їх почують та зрозуміють!
  • Проєкт «ВільноХаб» – пілотний проєкт в межах програми «Мріємо та діємо», що був розпочатий в березні у відповідь на вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року. Метою проєкту є посилення спроможності Молодіжних просторів у громадах вирішувати надзвичайні потреби у зв'язку з війною в Україні, а саме у роботі з ВПО та забезпеченні безпечного середовища для її подальшого навчання та розвитку. Завдяки цьому проєкту у молоді ВПО з’явилася можливість для працевлаштування і заробітку коштів на облаштування своєї нової домівки. Думаємо не треба казати, що потрапити до гостинного міста Славутич, в якому можна знайти домівку та можливості заробітку, це мрія. Молодіжний простір працевлаштував 3 особи з числа ВПО.
  • Програма "ENGin" - підвищення рівня володіння і практикування розмовної англійської мови учнівською та студентською молоддю, що реалізується американським неприбутковим фондом “Манофф” у співпраці з  Громадською організацією "ЕНДЖІН"/ NGO “ENGin”. В сучасному світі IT технологій англійська мова стала неймовірно важливим компонентом життя. Тож, і в нашій громаді є багато Молоді, що мріяли вільно розмовляти англійською. Тепер, завдяки програмі "ENGin" це не мрія, а реальність.
  • Проєкт «Всі різні – Всі свої», в межах програми «Мріємо та діємо», який дозволяє молоді розвивати навички поваги до різноманітності, толерантності, соціальної інклюзії, навички побудови діалогу в громаді, а також активізуватись в розвитку соціальної згуртованості своєї громади. Цей проєкт зробив реальністю ще одну мрію молоді. Мрію про рівність та рівноцінність кожної особи в соціумі. Проєкт допомагає будувати новий світ з іншим ставленням людей одне до одного. Світ, в якому можна не боятися бути іншим та висловлювати думки.
Молодь, Мрійте, кажіть нам про свої бажання та інтереси, а ми в свою чергу будемо робити все можливе задля здійснення ваших МРІЙ!

#МріємоТаДіємо


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: