Мрії Молоді Славутича

Молодіжний простір м. Славутич на своїй сторінці опублікував звернення до молоді, присвячене Всесвітньому Дню Мрії.
Далі текст публікації:

Сьогодні Всесвітній день Мрії, і ми хочемо розповісти про мрії Молоді Славутича і як вони збуваються в Молодіжному просторі.
Завдяки грантовій підтримці USAID Ukraine - USAID Україна Агентства США з міжнародного розвитку Програми Мріємо та діємо ми змогли реалізувати та втілити в життя безліч мрій молоді.
  • Одна із Мрій, яка зараз втілюється у вигляді Модернізованого ремонту в Молодіжному просторі за підтримки фінансування IREX in Ukraine, мати комфортне, доступне та безпечне середовище для висловлювання думок, реалізації своїх молодіжних ініціатив, можливість здобуття цікавої неформальної освіти та проведення крутезного дозвілля з друзями. Молодь мріяла про місце, де їх почують та зрозуміють!
  • Проєкт «ВільноХаб» – пілотний проєкт в межах програми «Мріємо та діємо», що був розпочатий в березні у відповідь на вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року. Метою проєкту є посилення спроможності Молодіжних просторів у громадах вирішувати надзвичайні потреби у зв'язку з війною в Україні, а саме у роботі з ВПО та забезпеченні безпечного середовища для її подальшого навчання та розвитку. Завдяки цьому проєкту у молоді ВПО з’явилася можливість для працевлаштування і заробітку коштів на облаштування своєї нової домівки. Думаємо не треба казати, що потрапити до гостинного міста Славутич, в якому можна знайти домівку та можливості заробітку, це мрія. Молодіжний простір працевлаштував 3 особи з числа ВПО.
  • Програма "ENGin" - підвищення рівня володіння і практикування розмовної англійської мови учнівською та студентською молоддю, що реалізується американським неприбутковим фондом “Манофф” у співпраці з  Громадською організацією "ЕНДЖІН"/ NGO “ENGin”. В сучасному світі IT технологій англійська мова стала неймовірно важливим компонентом життя. Тож, і в нашій громаді є багато Молоді, що мріяли вільно розмовляти англійською. Тепер, завдяки програмі "ENGin" це не мрія, а реальність.
  • Проєкт «Всі різні – Всі свої», в межах програми «Мріємо та діємо», який дозволяє молоді розвивати навички поваги до різноманітності, толерантності, соціальної інклюзії, навички побудови діалогу в громаді, а також активізуватись в розвитку соціальної згуртованості своєї громади. Цей проєкт зробив реальністю ще одну мрію молоді. Мрію про рівність та рівноцінність кожної особи в соціумі. Проєкт допомагає будувати новий світ з іншим ставленням людей одне до одного. Світ, в якому можна не боятися бути іншим та висловлювати думки.
Молодь, Мрійте, кажіть нам про свої бажання та інтереси, а ми в свою чергу будемо робити все можливе задля здійснення ваших МРІЙ!

#МріємоТаДіємо


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: