Завантаження ...
Новобудови Києва

Які проблеми у славутицьких лікарів та міської лікарні

Які проблеми у славутицьких лікарів та міської лікарні фото
Чи можуть у Славутичі медичні послуги бути конкурентними в регіоні? Які проблеми у славутицьких лікарів та міської лікарні? Яка соціальна роль лікаря? Це лікар вчасно не розповідає про профілактику хвороб чи у всьому винуватий байдужий до власного здоров’я пацієнт? Ці та інші питання стосовно медицини Славутича планують обговорити небайдужі славутичани під час зібрання клубу "Активний четвер" цього тижня.
«Активний четвер» – це клуб активних славутичан, який збирається щотижня. До Офісу підтримки громадських ініціатив м.Славутич КП "АРР" приходять жителі міста, які пропонують свої варіанти рішень тієї або іншої проблеми.
Щоразу тему для обговорення пропонують учасники клубу або  команда Офісу, яка й започаткувала цей проєкт.
 "Для чого цей «Активний четвер» вам? Так-так, вам! Ви читаєте це? Ми інформуємо вас про те, як ви можете вплинути на рішення влади. Ми не просто «проговорюємо» проблему, ми інформуємо вас про те, як ви (так саме, ви! А не ми!) можете її вирішити. Ми збираємо проектні ідеї та варіанти рішення поточних викликів до Плану повоєнного відновлення Славутича", - пояснюють ініціатори проєкту.



Також додають, що на минулому тижні, 21 вересня, в клубі «Активний четвер» оворили про підприємців й про те, чому ми не конкурентні в сервісі? Чи зацікавлений славутицький бізнес в славутичанах, як в клієнтах? Що більше впливає на відсутність сервісу: невибагливість клієнта чи байдужість підприємців до розвитку якості сервісу? А також про те, що заважає покращувати сервіс: складні умови ведення підприємницької діяльності, мала кількість клієнтів (мала кількість жителів міста) чи все-таки пасивність підприємців у пошуку нових можливостей у розвитку?
Наступна зустріч, де обговорюватимуться питання славутицької медицини, відбудеться 28 вересня з 14:00 до 15:00
"Так, в нас тут цікаво – запитань більше, ніж відповідей. Саме тому розмова триває! Офіс підтримки громадських ініціатив Агентства регіонального розвитку запрошує всіх приходити щочетверга. Активний четвер* ВИЇЗНИЙ. У разі зацікавлення темою, напишіть в коментарі й ми повідомимо вам про локацію", - запрошують організатори всіх, кому не байдужа доля свого міста.
Телефон для довідок:  050 900 94 74
Долучайтеся! Якому бути нашому місту залежить в першу чергу від кожного з нас!

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: