Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Ми разом»: онлайн-зустріч із жінками полеглих Героїв

«Ми разом»: онлайн-зустріч із жінками полеглих Героїв фото
 Соціально-психологічний центр м. Славутич у партнерстві із Всеукраїнською спільнотою «Ми разом» провели онлайн-зустріч із жінками полеглих Героїв. Ці зустрічі модеруються психологом Центру Дарією Мельник.
За інформацією Славутицького СПЦ, у Центрі регулярно пропрацьовують важливі психологічні техніки, які допомагають зціленню глибокої рани в житті кожної жінки, яка втратила свою найбільшу, найріднішу частинку, свого Захисника, свого коханого, свою опору.
"Цього разу ми фокусувалися на техніках самодопомоги, м’язової релаксації, кольорового дихання. Навчалися заземленню, перевіряли зв’язок із самим собою та свою здатність справлятися із психотравмою.
Закінчили заняття ресурсною вправою «Силовий щит». Ця вправа допомагає зобразити не лише на папері, але і закріпити у свідомості свої сильні сторони, здібності, досягнення та системи підтримки, на які завжди можна покладатися"
, - йдеться у повідомленні.
Проєкт "Ми разом" - це закритий простір, який наразі об’єднав сотні, тисячі вдів та коханих загиблих військових. Вони розуміють та підтримують одна одну, допомагають розв’язувати юридичні проблеми з оформленням виплат та пільг та разом шукають новий сенс життя.
Пережити горе втрати та спробувати знайти новий сенс життя, знову познайомитись з собою, ти зможеш долучившись до всеукраїнської спілки «Ми разом».

"Час, коли ти відчуваєш підтримку. Час, коли кожна жінка стає рідною. Час, коли твій біль стає нашим спільним болем. Наші серця об’єдналися, щоб трансформувати це горе та темряву душі в любов та світло...", - так характеризують спільноту самі жінки-учасниці.
Кожна жінка – це герой, приклад справжнього борця. Кожна заслуговує на любов, розуміння та підтримку.

Ми пишаємося вами.
Нагадаємо, портал slavutych.info раніше вже писав про роботу спільноти "Ми разом, що функціонує на базі Соціально-психологічного центру Славутича, а також розповідав про зламані долі закоханої пари Олександри та Владислава Колесників. 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: