Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ВОЛЮ ЗАХИСНИКАМ ЧАЕС!

ВОЛЮ ЗАХИСНИКАМ ЧАЕС!  фото
Координаційний штаб продовжує зусилля з визволення з полону нацгвардійців та цивільних, які охороняли та забезпечували діяльність атомних електростанцій.
Про це на черговій зустрічі із рідними та близькими полонених наголосили представники Штабу. На запитання рідних нацгвардійців відповідали секретар Координаційного штабу бригадний генерал Дмитро Усов та секретар Робочої групи Штабу Богдан Охріменко.
"З метою недопущення неприйнятних радіоактивних наслідків у результаті можливих бойових дій на ядерному об’єкті, особовий склад підрозділів Національної гвардії України доклав максимум зусиль, щоби не допустити повторення ядерної катастрофи та здійснював охорону об'єкта до останнього, -- наголосив Богдан Охріменко. -- Таким чином, особовий склад спеціалізованих підрозділів Національної гвардії України виконував функції виключно в рамках міжнародних зобов’язань держави по забезпеченню безпеки ядерних об’єктів, норми якої визначені МАГАТЕ".
 Країна-агресор продовжує утримувати в полоні та заручниках 144 некомбатантів, з них 136 нацгвардійців, сімох цивільних з персоналу Запорізької та Чорнобильської АЕС та заступника мера м. Енергодара.  
  
 Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими також регулярно пропонує МАГАТЕ розглянути варіант передачі українських полонених некомбатантів та цивільних заручників на територію третьої (нейтральної) держави.

ВОЛЮ ЗАХИСНИКАМ ЧАЕС!  фото №1
ВОЛЮ ЗАХИСНИКАМ ЧАЕС!  фото №2
ВОЛЮ ЗАХИСНИКАМ ЧАЕС!  фото №3
ВОЛЮ ЗАХИСНИКАМ ЧАЕС!  фото №4
ВОЛЮ ЗАХИСНИКАМ ЧАЕС!  фото №5
ВОЛЮ ЗАХИСНИКАМ ЧАЕС!  фото №6

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: