Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Бізнес-парку "Славутич" завітали підприємці з Вінниччини

До Бізнес-парку "Славутич" завітали підприємці з Вінниччини  фото

На цьому тижні до міста Славутич завітали представники Громадської Організації "Вінницький Клуб Ділових Людей" під керівництвом Надії Лисецької. Під час їх візиту відбулися такі цікаві події:
 

  • Гості провели зустріч з міським головою Славутича, Юрієм Фомічевим, під час якої обговорювали історію міста та можливості для економічного розвитку громади.
  • Разом з директором Комунального Підприємства "Агентство регіонального розвитку" Ариною Старовойтовою, гості відвідали Перший український муніципальний бізнес-парк "Славутич". Тут вони не лише ознайомилися з роботою цього об'єкту, але й відвідали одного з резидентів парку - ТОВ "ІОНА ГРУП".
  • Також відбулася екскурсія до ТОВ "Технолоджі Україна", компанії з Славутича, яка спеціалізується на розробці та виробництві сільськогосподарської техніки.


Громадська Організація "Вінницький Клуб Ділових Людей" є однією з  найвпливовіших організацій в Україні, яка об'єднує підприємців і має багаторічний досвід. Вона є платформою для обміну ідеями, спільних проєктів та комунікації між підприємцями з гаслом "Робіть свій бізнес з пристрастю!".

Ми вдячні голові ради підприємців міста Славутича, Любові Піскуновій, та керівнику ТОВ "Технолоджі Україна", Томасу Карпентеру, за підтримку цього візиту. Спілкування та обмін досвідом між підприємцями з Вінниці та Славутича в аграрній сфері має важливе значення та сприяє розвитку обох громад. Ми раді цьому знайомству та спільним зусиллям для досягнення успіху!

До Бізнес-парку "Славутич" завітали підприємці з Вінниччини  фото №1
До Бізнес-парку "Славутич" завітали підприємці з Вінниччини  фото №2

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: