Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Активний четвер: Доступна і швидка комунікація між лікарем та пацієнтом

Активний четвер: Доступна і швидка комунікація між лікарем та пацієнтом фото

Черговий захід "Активний четвер" об'єднав учасників навколо важливих тем і питань у сфері медицини та здоров'я. Діалог в рамках заходу стосувався таких аспектів, як:
 

  • Довіра до лікаря: Учасники обговорювали важливість встановлення довіри між медичним персоналом і пацієнтами. Довіра відіграє ключову роль у процесі лікування та одужання.

  • Психологічна підтримка пацієнта: Обговорення включало в себе ініціативи та можливості забезпечити психологічну підтримку для пацієнтів, які цього потребують, зокрема важливо у випадках тяжких захворювань.

  • Зрозумілий шлях пацієнта в отриманні медичних послуг: Учасники обговорювали спрощення та зрозумілість процедур для пацієнтів під час отримання медичної допомоги.

  • Популяризація здорового способу життя: Обговорення важливості популяризації здорового способу життя та профілактики захворювань серед громади.

  • Взаємна повага між лікарем та пацієнтом: Учасники підкреслювали важливість взаємоповаги та взаєморозуміння між медичним персоналом і пацієнтами.

Хоча процес реформування медичної галузі є довгим і складним, лікарі КНП "Славутицька міська лікарня" висловили готовність до змін та досягнення конкурентоздатності у регіоні.

Годинна зустріч в форматі активного спілкування стала важливим ресурсом для учасників та надихнула їх на подальші активні кроки та спільні ініціативи. "Активний четвер" продовжує запрошувати громадян до обговорення важливих питань міста, і цей захід служить платформою для активної співпраці та розвитку міста Славутич.

Активний четвер: Доступна і швидка комунікація між лікарем та пацієнтом фото №1
Активний четвер: Доступна і швидка комунікація між лікарем та пацієнтом фото №2
Активний четвер: Доступна і швидка комунікація між лікарем та пацієнтом фото №3

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: