Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбудеться фестиваль людей похилого віку «GOLDenFest»

У Славутичі відбудеться фестиваль людей похилого віку «GOLDenFest» фото
Фестивалю бути! Україна виборює Перемогу й, незважаючи на воєнні виклики, ми тримаємося разом. Спільнота фестивалю для людей поважного віку «GOLDenFest» запрошує долучитися до подій фестивалю в форматі онлайн.
V Міжнародний фестиваль для людей поважного віку GOLDenFest - Slavutych.
Що плануємо
1. Підтримати один одного позитивними емоціями, а наших Захисників та Захисниць України донатами!
2. Запросити онлайн долучитися команди з інших країн! Ми вас запрошуємо й чекаємо відео візитівку тих команд, які не зі Славутича. Основний меседж відео: «Ми разом виборюємо Перемогу й передаємо вітання учасникам фестивалю в Славутичі!». Тривалість відео – 1 хвилина.
2. Ми просимо організувати у вашій громаді (місті, країні) будь-яку благодійну культурно-мистецьку подію (ярмарок, фотосесію, концерт) з метою збору коштів для ЗСУ. Коли подію буде проведено, то надішліть нам про це коротку інформацію (до 10 фото, 10 речень).
3. Для жителів Славутича пройдуть події фестивалю, який не залишить нікого байдужими: конкурс-концерт "Берегиня GOLDenFest - Slavutych", майстер-класи з виготовлення шоколаду, інтуїтивного малювання та мистецтва мейкапу, фотосесія-квест, змагання з петанку...
"Обіцямо, буде цікаво!",- запевняють ініціатори заходу!



Організатори фестивалю чекають на відео-візитівки та фото від команд (не зі Славутича )до 18:00 19 жовтня 2023 року на пошті фестивалю.
Про наш GOLDenFest - Slavutych
GOLDenFest – це культурно-мистецький захід, який проходить щороку у місті Славутичі Київської області, Україна.
Мета фестивалю – залучення осіб старше 50 років до культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих, розважально-туристичних та інших заходів.
Для участі у Фестивалі GOLDenFest його учасники об’єднуються у команди. Кожна команда представляє країну, регіон, місто або організацію чи громадське об’єднання людей поважного віку, Університетів третього віку, установ, що виступили ініціаторами та партнерами проведення Фестивалю.
Підписуйтесь! Фестиваль має офіційну сторінку у мережі фейсбук «GOLDenFest – Slavutych» https://www.facebook.com/GOLDenFestSlavutych
Пишіть:  goldenfestslavutych@gmail.com
Телефонуйте! 050 353 11 35 (є вайбер)
Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: