Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Павутиння Сили"

"Павутиння Сили" фото

У ККК відбулась акція «Павутиння Сили», приурочена до Дня Захисників та Захисниць України.

«Павутиння Сили» представляє собою маскувальну сітку, яку наші відважні співвітчизники плетуть на користь наших ЗАХИСНИКІВ.

Учасники акції – це люди різного віку та досвіду, із різними звичками та уподобаннями, що об'єднуються навколо важливої мети: створення маскувальної сітки, яка може врятувати життя наших бійців!

Лариса Маслій, директорка ККК, на своїй сторінці у Facebook, написала:

Мета акції – забезпечити наших українських воїнів, наших Героїв, ефективним засобом маскування, щоб вони не стали легкою мішенню для ворога. Ми закликаємо всіх приєднатися до нас і внести свій внесок у цей важливий проект «Павутиння Сили». 

Кожен вузол цієї маскувальної сітки – це не лише робоча ділянка, а й символ єдності та підтримки наших справжніх Героїв на фронті.

Ми також, запрошуємо всіх бажаючих приєднатися і взяти участь у створенні цієї важливої захисної сітки. Ваша допомога – це ще один крок до зміцнення обороноздатності України та підтримки наших військових. Разом ми є силою, яка здатна досягти великих результатів, і захищати нашу країну від зовнішніх загроз.

Нехай «Павутиння Сили» стане символом нашої солідарності та відданості Україні та її Героям! Долучайтеся до нас і допомагайте зміцнювати обороноздатність нашої країни!

"Павутиння Сили" фото №1
"Павутиння Сили" фото №2
"Павутиння Сили" фото №3
"Павутиння Сили" фото №4
"Павутиння Сили" фото №5
"Павутиння Сили" фото №6
"Павутиння Сили" фото №7
"Павутиння Сили" фото №8
"Павутиння Сили" фото №9
"Павутиння Сили" фото №10
"Павутиння Сили" фото №11
"Павутиння Сили" фото №12
"Павутиння Сили" фото №13
"Павутиння Сили" фото №14


Фото: Лариса Маслій, Вадим Івкін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: