Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього

Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото

Освіта – це фундамент, на якому будується держава. І в цей особливий день, коли святкується професійне свято освітян, ми вітаємо та вшановуємо славутицьких вчителів, які з кожним днем вкладають свою душу, знання та енергію у майбутнє нашої країни.

Свято, присвячене цій події, відбулося в залі урочистих подій. Захід розпочався з хвилини мовчання в пам'ять про Героїв міста та гімну України, який було виконано акапельно.

Словами вдячності та поваги до педагогів звернувся міський голова Славутича, Юрій Фомічев, наголосивши на важливій місії вчителів у формуванні нового суспільства та свідомості. Він підкреслив, що освіта є важливим стовпом, на якому ґрунтується майбутнє держави, і вчителі грають ключову роль у цьому процесі.

"Сьогодні завданням освіти є формування нової свідомості та нового суспільства, і це – місія вчителя в громаді."- Юрій Фомічев.

Він також побажав, щоб кожен день учителів був наповнений вдячністю та гордістю за їх внесок у майбутнє України.

Своїми привітаннями поділилися Володимир Удовиченко, міський голова у період з 1990 по 2015 рік, голова Громадської ради з розвитку міста; Ольга Новікова, заступник голови Вишгородської РДА; Ніна Єрьоміна, начальник управління освіти і науки. На особливу увагу заслуговують творчі виступи дітей, які стали окрасою заходу.

Освітяни отримали заслужені подяки від Департаменту освіти і науки Київської області, Вишгородської РДА, міського голови Славутича та Управління освіти і науки міста за їхню важливу роботу у сфері освіти.

Завершальним акордом стало привітання наймолодшого вчителя Славутича, Артура Овсепяна, який викладає у гімназії "КрОКус" всього один місяць, а також найдосвідченішої вчительки Славутицької Загальноосвітньої школи №3, Ніни Кібенок, яка має за плечима 51 рік педагогічного досвіду. Після цього всі учасники заходу зробили спільне фото.

Дорогі педагоги, ваша праця впливає на майбутнє нашої нації, виховує та надає знання молодому поколінню. Ми бажаємо вам безмежної енергії, натхнення та радості у вашій благородній справі. Пишаємося, поважаємо та щиро дякуємо за ваш великий внесок! 

Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №1
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №2
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №3
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №4
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №5
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №6
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №7
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №8
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №9
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №10
Славутич вітає своїх освітян: Фундамент Держави та Майбутнього фото №11


Фото: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: