Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошення в світ незламних жінок: Розмова «Про ЦЕ і чому про ЦЕ каже педіатр»

Запрошення в світ незламних жінок: Розмова «Про ЦЕ і чому про ЦЕ каже педіатр» фото

Запрошуємо вас на захоплюючу подію в рамках діяльності Жіночого Клубу "Незламні"!

Ми, жінки, такі різні – домогосподарки, наймані працівниці, бізнесвумен, громадські активістки... Проте незважаючи на нашу різноманітність, у нас є спільні цілі, бажання і особливості. Ми всі мріємо про щастя, відчуття власної впевненості та особистої реалізації, а також про фінансову незалежність.

Жіночий Клуб "Незламні" - це місце, де кожна жінка може знайти натхнення для особистого зростання, де вона може розвивати свої навички та підтримувати інших.

Наша команда складається з жінок-професіоналок, які об'єднані спільною метою – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою та світом, незважаючи на всі виклики і труднощі сучасності.

Запрошуємо вас приєднатися до нашої наступної цікавої зустрічі, яка відбудеться 11 жовтня 2023 року. На цій зустрічі ми проведемо захоплюючу розмову на тему "Про ЦЕ і чому про ЦЕ каже педіатр".

Спікерами цього заходу стануть лікарка-педіатр і підприємниця Анастасія Беленок та дитяча масажистка і реабілітолог, підприємниця Вікторія Чагіна. 

Запрошуємо вас брати участь в цій цікавій розмові та ділитися своїми думками. На заході передбачено дрес-код – діловий, урочистий і жіночий, щоб створити особливу атмосферу.

Ми також запропонуємо вам провести час в приємній компанії за чашкою чаю або кави, а всі зібрані кошти будуть перераховані на підтримку Благодійного Фонду "ЧАЕС. Славутич. Розвиток".

Зареєструватися на цей захід можна, зателефонувавши за номером 050 900 94 74 (телеграм) до Аріни Старовойтової. Приєднуйтеся до нас та станьте частиною спільноти "Незламні". Наш клуб відкритий для всіх жінок, і ми віримо, що разом ми здатні до багатьох чудових речей!

Приходьте та запрошуйте з собою друзів – разом нам буде цікаво, корисно і весело!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: