Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інформаційна бульбашка й "Активний четвер"

Інформаційна бульбашка й "Активний четвер" фото

Інформаційна бульбашка - це стан інформаційної ізоляції, коли люди обмежуються лише тією інформацією, яка вже відповідає їхнім поглядам і переконанням. Наш мозок і психіка властиві цьому механізму.

Учасники заходу "Активний четвер" зібралися, щоб обговорити проблему утворення інформаційних бульбашок та їх вплив на суспільство. Учасники обговорили, що в інформаційній бульбашці людям важко приймати протилежні точки зору, і вони часто захищають свої погляди, навіть якщо вони не мають наукового підґрунтя.

Перша реакція людей, що опинилися в інформаційній бульбашці, - це захист своєї точки зору. Це може призвести до незнання та недорозумінь стосовно певних питань, подій та поглядів. Така інформаційна ізоляція може також сприяти розколу суспільства і укріпленню негативного іміджу.

Годинна зустріч була спрямована на активне обговорення цієї проблеми та планування майбутніх заходів. Учасники обговорили цікаві підходи до розв'язання цієї проблеми та поділилися ідеями для подальших заходів, спрямованих на покращення інформаційної грамотності.

Активний четвер - це ініціатива, яка допомагає місцевим жителям впливати на рішення влади та спільно шукати шляхи вирішення проблем міста. Мета заходу - інформувати та навчати жителів, як самостійно впливати на розвиток міста та вирішувати його проблеми.

Якщо ви хочете бути активними та вносити свій внесок у поліпшення міста, то "Активний четвер" - це для вас! На зустрічі ви зможете дізнатися, як впливати на рішення влади, як створити популярну веб-сторінку та як уникнути негативу в соціальних мережах. Не пропустіть цю можливість взяти участь у розвитку вашого міста!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: