Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дванадцята зустріч у Школі для гідів та гідесс віком 50+

Дванадцята зустріч у Школі для гідів та гідесс віком 50+  фото
Агентство регіонального розвитку міста Славутич разом з Туристично-інформаційним центром Славутича / Visit Slavutych провели ще одну зустріч в Школі гідів та гідесс для осіб віком понад 50 років.

На цей раз учасники Школи зібралися на бульварі Лесі Українки в Деснянському кварталі міста, щоб разом розробити маршрут екологічної екскурсії Славутичем. Подивіться на наш осінній Славутич! Це місто загадкове і орієнтоване на людину, екологічно чисте та завжди цікаве не лише для своїх жителів, але й для відвідувачів з усього світу.

При будівництві міста були збережені фрагменти хвойного лісу, серед яких місто зростало. Це не лише сприяло взаємодії людей між собою, але й створило зв'язок між людьми та природою.

Кожен квартал міста є своєрідним експонатом у загальній міській композиції, яку можна розглядати як музейну виставку. На цей раз учасники відвідали квартали, які зазнали змін у найменуваннях: Московський квартал перейменували на Поліський, Білгородський - на Дніпровський, а Невський - на Деснянський, після повномасштабного вторгнення росії 2022 року.

Під час зустрічі обговорювалися різні аспекти історії цих кварталів, включаючи День міста та дні блокади, коли сусіди надавали підтримку один одному в умовах війни.

Місто Славутич часто служить платформою для заходів, які супроводжуються екскурсіями. У Школі гідів та гідесс готують екскурсоводів, які готові ділитися своєю любов'ю до Славутича з гостями міста. Запрошуємо поважних мешканців Славутича стати гідами та гідессами, які отримають професійну підготовку.

Організатори також прагнуть створити клуб за інтересами, де мешканці, які не лише люблять Славутич, але й працюють у галузі туризму та гостинності, зможуть об'єднати свої зусилля.

Школа гідів та гідесс постійно шукає нові ідеї та маршрути для екскурсій по місту та розробляє цікаві програми для туристів. Найкращі випускники проекту отримають можливість провести власні авторські екскурсії та отримають винагороди від організаторів.

Якщо ви маєте бажання стати гідом або гідессою та вам виповнилося 50 років, приєднуйтеся! Умови участі абсолютно безкоштовні.
Наступна зустріч відбудеться 12.10. о 15:30 у Тбіліському кварталі, і ми разом дослідимо цей цікавий потенційний маршрут!


Якщо у вас є запитання, не соромтеся дзвонити за номером 050 353 11 35 (доступний через Viber).

Ми будемо вдячні за розповсюдження цієї інформації серед зацікавлених мешканців Славутича!

Дванадцята зустріч у Школі для гідів та гідесс віком 50+  фото №1
Дванадцята зустріч у Школі для гідів та гідесс віком 50+  фото №2
Дванадцята зустріч у Школі для гідів та гідесс віком 50+  фото №3
Дванадцята зустріч у Школі для гідів та гідесс віком 50+  фото №4
Дванадцята зустріч у Школі для гідів та гідесс віком 50+  фото №5
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: