Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Історії успіху жінок-підприємиць Славутича

Історії успіху жінок-підприємиць Славутича фото

Агентство регіонального розвитку м.Славутич у рамках жіночого клубу "Незламні" розпочинає захоплюючий проект - розповіді про історії успіху видатних жінок-підприємиць із Славутича.

Першою героїнею проекту стала Руслана Шагова. Підприємниця, що діє на нашому місцевому ринку, вважає, що Славутич потребує якісних послуг з організації івентів, святкування днів народження та вечірок. Тож її команда не лише спроектує найкращі заходи для вас, а й дбатиме про кожну деталь, аби кожне святкування було незабутнім та особливим.

Зі сторінки Агентство регіонального розвитку м.Славутич:
Історія перша: РУСЛАНА
Жіночий клуб "Незламні" - це місце сили, підтримки, розвитку і натхнення кожної жінки.
Завдання «Незламних» - допомогти жінкам зокрема реалізувати й свій підприємницький потенціал. Однією з учасниць Жіночого клубу є славутичанка Руслана.  

Руслана Шагова підприємниця всього 3 роки. Перед цим багато років вона працювала діловодом. Останні роки мріяла створити щось своє, цікаве. Так народилась ідея PartyBus, яку Руслана з командою втілили і працювали успішно, нарощуючи клієнтів. Та прийшов карантин, а згодом війна… Розважальний бізнес, як і багато інших, а може й ще сильніше за інші бізнеси, постраждав. 

«Але ми дуже хотіли працювати саме в Славутичі заради його розвитку та щасливих посмішок наймолодших наших жителів. Тому почали з командою проводити свята на замовлення в кафе або вдома у іменинника!» - каже пані Руслана. 

Підприємниця вважає, що Славутич потребує таких послуг як організація івентів, днів народження, вечірок, тому її команда не зупиняється і працює далі в цьому напрямку. Адже вже є досвід та бажання працювати.

«PartyBus не на часі й змінився на Party House. Ми виняйняли приміщення, де можемо приймати гостей та влаштувати їм цікаві квести, ігри, конкурси, розваги та гарно проводити час. Сподіваємось, що наші послуги будуть розвиватися й надалі, попит тільки збільшуватиметься. Адже Славутич – місто для дітей! Дітям потрібні свята вдома, не виїжджаючи в пошуках чогось цікавого», - каже Руслана Шагова.

Агенція "Капризуля" запрошує активних, люблячих діток людей, до співпраці у своїй команді.
Разом до Перемоги! В рідному Славутичі!

Історії успіху жінок-підприємиць Славутича фото №1
Історії успіху жінок-підприємиць Славутича фото №2
Історії успіху жінок-підприємиць Славутича фото №3


Ініціатива Руслани та її команди вже отримала підтримку та визнання у нашому місті, і це лише початок. Ми віримо, що такий досвід і бажання працювати приносять позитивні зміни в нашому місті, роблять його яскравішим та більш привабливим для мешканців і гостей. Наша команда сайту Славутич.CN готова підтримати і розповісти про інших неймовірних жінок-підприємиць зі Славутича, щоб дати їм заслужену увагу та надихнути інших.

Спостерігайте за цим проектом та героїнями історій успіху. Багато цікавого чекає на нас у майбутньому, і ми впевнені, що кожна жінка змінює світ навколо себе своєю роботою та відданістю. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: