Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Діалоговий клуб

Діалоговий клуб фото
Зі сторінки Молодіжної ради у Facebook:

6 жовтня став днем, коли ми знову збиралися разом, щоб поділитися своїми думками та почути інші точки зору на заході "Діалоговий клуб"!  
Ця подія завжди надихає нас до розмови, адже ми віримо, що обговорення різних поглядів може сприяти розвитку розуміння та толерантності. На цьому зустрічі ми:
  •  Активно обговорювали актуальні та важливі питання.
  •  Послухали інші точки зору та навчилися приймати різницю.
  •  Ділилися власними ідеями та досвідом.
Ця зустріч стала можливою завдяки вам, нашим неймовірним учасникам, які завжди приносять свіжі ідеї та енергію. Дякуємо, що робите наш "Діалоговий клуб" особливим!

Подія «Діалоговий клуб»  втілюється в межах проєкту «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді» програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX. Проєкт "МолодьТуТ" реалізується у партнерстві з ГО «Молодіжна платформа».

Діалоговий клуб фото №1
Діалоговий клуб фото №2
Діалоговий клуб фото №3
Діалоговий клуб фото №4


Всі учасники були активно залучені до дискусій, аналізували різні погляди та висловлювали свої думки на актуальні питання.
Ми переконані, що різноманітність і відкритість до інших думок є ключовими складовими розвитку громади. Ця подія стала ще однією кроком до підвищення рівня розуміння та толерантності серед нас.

Нехай наш "Діалоговий клуб" і надалі надихає та допомагає розкривати потенціал кожного учасника. Ми вдячні за вашу активність і готовність долучитися до важливих розмов!

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: