Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Квіти Перемоги в студії «Аква»

Квіти Перемоги в студії «Аква» фото

Цієї неділі, студія «Аква» перетворилася на платформу для втілення благодійної ініціативи та відданої підтримки нашим героям-захисникам.

Керівниця студії Анна Журавель спільно з Юлією Шубіною організували майстер-клас, який не тільки вчить мистецтву, але й допомагає тим, хто зараз стоїть на захисті нашої держави. 

Ми поспілкувались з Анною і дізнались, як пройшов творчий майстер клас.

Як виникла ідея проведення благодійного майстер-класу у вашій студії "Аква" для допомоги захисникам?

Я вже деякий час займаюсь виготовленням гіпсових кашпо, та вже давно мріяла використовувати свої навички в творчому процесі, що мало б приносити користь іншим. Коли я побачила публікацію Юлії Шубіної, (дружина славутицького захисника, ред.) в якій вона продає квіти та збирає кошти для захисників, в мене виникла ідея поєднати свої можливості з її благородною справою.

Майстер-клас із прикрашання гіпсових кашпо для рослин був ідеальним способом залучити людей до цієї справи та зібрати кошти для наших героїв. Я вірю, що об'єднана креативність нашої студії "Аква" допоможе надати підтримку тим, хто захищає нашу країну.

Найбільший біль для мене - це читати дописи, в яких стверджують, що хлопцям на війні потрібні автомобілі. Люди! Прокиньтесь, автомобілі потрібні не хлопцям, а нам, ми маємо допомогти нашим захисникам на передовій!

Найчастіше це не просто звичайні автомобілі, а спеціалізована техніка, яка дозволяє забезпечити воїнів необхідними ресурсами, медичною допомогою та матеріальною підтримкою. 

Тож, давайте пам'ятати, що допомога нашим героям на передовій - це наша спільна справа, і вона вимагає більше, ніж просто репост.

Які теми обрали учасники для малюнків на горщиках?

Учасники майстер-класу в основному обирали українські мотиви для своїх малюнків. Серед популярних образів була символічна калина, що відображає національну ідентичність та об'єднаність українців.

Цікавим елементом творчості став малюнок знаменитого трактору, який тягнув російський танк. Цей образ має символічне значення і нагадує про недавні події та боротьбу України за свою незалежність і територіальну цілісність.

Дуже класно, коли людина приходить зі своїм єскізом та додає свої ідеї та творчий підхід до процесу. Це робить кожен готовий виріб ще більш унікальним і особливим.

Скільки грошей вдалося зібрати під час цього заходу?

Всього було зібрано 2500 гривень. Всі кошти були направлені на допомогу нашим захисникам, тим хто ризикує своїми життями заради нашої безпеки.
Які подібні заходи або ініціативи планує ваша студія "Аква" проводити в майбутньому?

Ми плануємо провести ще декілька подібних майстер-класів, згодом. Анонси ви можете відслідковувати в нашій групі в Telegram.
Творча студія АКВА

Студія "Аква" довела, що мистецтво може бути не лише джерелом натхнення, але і інструментом для об'єднання громади задля підтримки одне одного і тих, кому наша допомога дуже потрібна. 

Мистецтво може змінювати світ, і ми вже довели це на дії. Приєднуйтесь до спільноти АКВА в Telegram, слідкуйте за анонсами та долучайтесь до допомоги нашим захисникам. Все буде Україна!

Фото: Анна Журавель

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: